Mine sunde favorit spisesteder i Aarhus

12822631_10153887482551745_1824282417_o

Jeg elsker Aarhus, og hvor er jeg glad for at jeg for snart 2 år siden tog beslutningen om at flytte herop.  Noget jeg er særlig glad for er de mange lækre restauranter og caféer.  Jeg vil gerne nogle lækre sunde guides om de steder jeg besøger. I dette indlæg er det mine 2 absolut favoritter, men tanken er at indlægget skal indeholde flere lækre steder.  Disse to steder besøger jeg flere gange i ugen. Jeg er helt vildt nysgerrig for at høre jeres favoritter i Aarhus. 🙂

Cafe Stiften
Cafe stiften leverer sund og instagram-venlig mad. Jeg vælger ALTID deres “byg-selv-salater”, hvor man kan krydse af hvad man vil have i.  Jeg vælger næsten altid en salat med blandt andet bulgur, salat, kylling, peanuts og tranebær.
Cafe Stiften er kendt for deres juicer og smoothies – og da de koster rundtregnet det samme som en cola, så vælger jeg altid det første. Man kan få et hav af både juice og smoothies, så der er helt sikkert én som passer til dig.  Jeg vælger altid med enten skovbær eller mango.  Mums.  Jeg vælger altid at få deres lækre mørke brød og smør til.   Jeg bliver altid utrolig mæt efter sådan en portion. Man kan også få ret lækre burgere, panini, og nachos. Cafeen er i øvrigt tæt placeret på Bruuns galleri og gågaden. Det er en god idé at bestille bord, hvis man vil spise der tor-lør aften.  Banegårdspladsen 11
12790078_10153887482466745_873312753_o


Mr. Mums
Mr. Mums er mit fortrukne salat sted, som takeaway. De har også en mindre afdeling, hvor man kan sidde og spise. Jeg vælger altid en stor salat med kylling og æg, men min kæreste vælger altid med krebsehaler. Jeg synes, at man får utroligt meget kød (og bacon) i salaten, og det er jeg begejstret for. De har et ret stort udvalg af friske grønsager, blandt andet bagte tomater. Jeg elsker deres chili dressing – og grove brød. En stor salat kan jeg næsten ikke klemme ned, men det går lige.  En stor salat koster 60kr – og den gør mig mere end mæt.  Udover salater og sandwich’ kan man også blandt andet få dagens ret – og tapasanretninger.  Jægergårdsgade 12
12822740_10153887482691745_1111998497_o

Hvilke sunde steder kan du anbefale i Aarhus?
Maya

3 Comments
  1. Alt på café Fika, Ceacar salat på Juliette, rodfrugtsalaten på Rarbar og juice på Joe and the juice er mine yndlings 🙂 Mums er også lækkert

  2. Jeg er også ret glad for Chidos. Her får jeg altid en bowl, som er en burrito uden pandekagen, og derfor med bønner, lækker salat, salsa, majs, noget godt kød, cremefraiche og guacample. For en mexicansk-elsker som mig, er det helt fantastisk, og der åbner faktisk endnu en på Frederiks Alle, så den kommer tættere på for alle os på Frederiksbjerg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.