Træning og hygge med Mette Lyngholm

IMG_9538
m1
m2 IMG_9514
Sko / Tights  /Hoodie  (ny model)

I fredags havde jeg en aftale med Mette Lyngholm, hvor vi skulle mødes for aller første gang.  Jeg elsker at bruge tid med andre bloggere, fordi man har så meget tilfælles. Jeg følte virkelig, at jeg kendte Mette på forhånd, fordi jeg har læst hendes blog og fulgt med på Instagram så længe. Hun var lige så sød, som jeg havde forestillet mig – og mere til. Vi klikkede virkelig med det samme, og vi snakkede, som om vi havde kendt hinanden længe. Vi startede med at træne og Mette, som er personlig træner, styrede slagets gang. Træningen var præget af supersets, relativt lav vægt, men fokus på at få kontakt til musklerne. Vi trænede først ben/baller med følgende superset:

★  Bred Squat / Lunges
★  Glute bridge / Glutebridge u. vægt.
★ Lunges / dødløft

Derefter sluttede Mette af med at tæske mig igennem et par maveøvelser med en medicinbold. Mette er gravid og venter en lille pige til sommer. Gud hvor jeg bare ønsker at være lige så frisk og stadig kunne træne engang når jeg bliver gravid.  🙂

Efter vi havde trænet tog vi til Cafe Stiften, som jo nok er en af mine yndlings steder i Aarhus. Vi fik en lækker salat og smoothies. Jeg er helt sikker på, at jeg kommer til at se meget mere til Mette.  Det er virkelig fedt, at have så mange piger i mit liv med samme interesse for fitness, sundhed og blogging.
Har dine veninder samme interesse som dig selv?
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.