★Træningsmotivation & Konkurrence

Indlægget er sponsoreret af Cult 

IMG_0782
IMG_0874

“Hvordan bevarer du træningsmotivationen?” Det er et spørgsmål jeg ofte får stillet. Derfor vil jeg kort fortælle om et par ting, som hjælper mig med at komme ud af døren.

★Træningsmakkere: Det allervigtigste for mig, er at have nogen at træne sammen med. Faktisk har jeg ikke blot én, men utroligt mange forskellige personer jeg træner sammen med. Min gode veninde er hende jeg oftest træner sammen med, hvis vi kan få det til at passe. Så får vi lige klaret verdenssituationen og set hinanden i en travl hverdag. Jeg træner også med mine andre veninder eller insta-veninder – og jeg synes at det er skønt, at kombinere træning og venindetid. Af og til træner jeg også sammen med min kæreste, og det er også virkelig dejligt. Han træner på en lidt anden måde end jeg gør, så det bliver typisk en lidt tungere træning, hvis det er sammen med ham.  At træne sammen med nogen gør det klart sjovere og nemmere,  at komme afsted. Har i det på samme måde?

★Musik: Engang i mellem er det også rart at træne alene, så værdsætter jeg at tage mine høretelefoner på og høre høj musik.  Det er dejligt at lukke sig inde i sin egen verden og bare give den gas. Jeg hører oftest lidt høj rock-ligende musik, hvor man virkelig bliver motiveret til at presse sig selv.

★Nyt udstyr:  Min træningsmotivation stiger også, hvis jeg har købt nyt træningstøj. Når man træner ca. 5x  i ugen så skal der en del træningstøj til, så man kan nå at vaske. Jeg har altid forkælet mig selv med meget nyt træningstøj og ønsket mig det til jul og fødselsdag. Udstyr skal man ikke gå ned på. Det er også det samme, hvis jeg skal ud at løbe. Det er klart nemmere at komme afsted, hvis jeg ved at løbejakken holder mig varm og tør.

★Konkurrence
Vind: 2 mix kasser med Cult – som du kan dele med din træningsmakker.
For at deltage: Skriv en kommentar, hvem der er din bedste træningsbuddy  og hvorfor- eller hvis der er en du gerne vil have skal blive det.

Cult Facebook   ★ Instagram @Cultofficial

Maya

36 Comments
 1. Mit bedste træningspartner må helt sikkert være Anne-Sofie! Træning bliver bare en tand sjovere når man har en og dele den med, og så kan man som bonus få snakket en hel masse! (Selvom det måske nogen gange resulterer i lidt for lange pauser) 😜

 2. Min bedste træningsmakker er min “task force Tiny”-makker Malou Arent 🙋🏼💪🏻 vi er to piger i en mandeverden, da vi begge arbejder i samme deling hos Ingeniørregimentet 💂🏻 Malou holder min motivation igang, hun presser mig til det yderste hver gang, også er hun en fantastisk god veninde, der forstår at være ærlig og lige til👌🏼 vi eeeeelsker Cult energi drikke og kunne slidt bunde sådan en kasse 🐷😏

 3. Det er helt klart min bedste veninde Mette – for som du selv nævner, er det ikke altid i en travl hverdag at tiden der, så det er så dejligt at kombinere venindetid og træningen. 😊

 4. Jeg har i øjeblikket ingen træningsmakker. Sidste år havde jeg tre af mine tætteste veninder som træningsmakkere og det var så skønt! I en travl hverdag med arbejde kunne man alligevel lige få set hinanden, samtidig med at man fik trænet. Det var dejligt lige at få snakket og catchet up på hvordan det går med hinanden. Men efter at vi tog på en 3-måneders rejse sammen har de derefter ikke kunne komme i gang med at træne igen. Så lige nu er jeg Palle alene i fitness World.
  Det kan være at når jeg flytter til Århus til sommer, at jeg kan finde mig en træningsmakker. For det er nu, for mig, noget af det mest motiverende!

 5. Min bedste træningsmakker er umiddelbart mig selv 😀 😉 Jeg har det bedst med at træne alene, hvilket også har noget at gøre med, at ingen af mine veninder går specielt meget op i træning ift., hvad jeg selv gør. Jeg har dog en kammerat, som jeg sjældent får trænet med, når jeg er hjemme at besøge mine forældre, og han formår altid at presse mig til det yderste! 😀

 6. Jeg har en super god ven, Daniel, som ovenikøbet også er en rigtig god træningsmakker! Han formår altid at få mig afsted når jeg ikke gider, sætter mit tempo lidt op når jeg er træt på cardio maskinen, og lidt flere kilo på mine sidste sets. Altsammen fordi han ved jeg kan! Han er den bedste!

 7. Det må være min veninde, Line. VI udfordrer hinanden til sjove og nye hold i FW, og så er det altid raart at have en, man kan grine med 🙂

 8. Min MAND er min bedste træningsbuddy, motivatormaskine og ven – og kæreste og elskede og hundrede andre ting <3

 9. Jeg har ikke en egentligt træningsmakker, men min mands arbejdskollega fungerer som en slags coach for mig 🙂 Han er altid klar med nye øvelser, når jeg mangler motivation og/eller inspiration ( og det er det bedste, i mine øjne ved en “makker”) som presser mig til det yderste -alligevel kan jeg komme igennem og mærker tydeligt at jeg bliver stærkere og får bedre kondition. Så han skal helt klart belønnes med en kasse Cult!

 10. Min veninde må nomineres som min bedste trænings-buddy.
  Ikke fordi vi træner sammen særlig tit, men fordi hun er den bedste pep-talker, når motivationen er i bund eller man har haft et dårligt træningspas – der er hun guld værd til at få mig tilbage på hesten med ny energi :-).
  Derudover har hun formået at åbne mine øjne for bl.a yoga, som jeg ellers har gået en STOR bue udenom ;-).

 11. Min bedste træningsmakker er min bedste ven Mads. Han er god til at presse mig ned i centret, når min egen motivation er i bund, og samtidig gi mig en god peptalk. Selvom han er en mand og rent naturligt, kan løfte mere end jeg kan rent styrkemæssigt, motivere det mig også, der er en form for konkurrence mellem os 🙂 Hvis jeg vandt, vil jeg give ham den ene kasse, som tak for at være den bedste træningsmakker man kunne ønske sig 🙂

 12. Min bedste træningsbuddy er min kæreste 🙂 vi træner egentlig også ret forskelligt, men vi følges ned to centret og hjem igen hver morgen og hjælper/spotter når der lige er brug for der. Det er klart en hjælp for mig fordi jeg er en af de mennesker der ikke gider ud af døren (især ikke kl 05:50) men elsker at træne når jeg først er der!

 13. Min veninde som altid lige giver det ekstra skub til at give den lidt ekstra under træning men også hvis man (jeg) mest har lyst til at springe over en enkelt gang Så alligevel sørger for at vi kommer afsted – det er jo altid fedt når man først er kommet afsted 🙈👍🏻

 14. Min bedste træningspartner, er helt sikkert min ældste datter, vi elsker at udfordre hinanden, og muntre hinanden op. 🙂

 15. Min bedste veninde, hun knokler med træningen for tiden. Vi træner sammen alle de dage, hvor vi kan få det til at passe sammen. Venindetid og træning er en rigtig god kombination især i en travl hverdag – to fluer med et smæk! 😉

 16. Min veninde Susanne. Vi er begge alene mødre, så det er ikke så tit det lykkes at træne sammen.. Når det gør får den fuld gas.. Vi presser hinanden til max og samtidig er der plads til grin og hygge bagefter. Vi nyder sådan tiden og træningen sammen.

 17. Min bedste træningsmakker er min mor på 69, som jeg synes er mega sej. Hun løber først 15 min, ror 15 min og cykler 20, og slutter så af med lidt styrke. Jeg vil være glad, hvis jeg kan det samme når jeg bliver så gammel.

 18. Det er min kusine Rikke fordi hun altid presser miglige til grænsen 🙂 og fordi hun er god til at få mig ud af døren også på de dage hvor bagdelen er ekstra tung 😉

 19. Jeg træner med min mor og far på skift 😀 de har begge diabetes og de træner derfor 2 gange om ugen hver og så tager jeg med. På den måde motiverer vi hinanden til rent faktisk at komme afsted. Det kan godt være at mange vil synes at det er fesent at træne med sine forældre, men jeg vil gøre alt for at hjælpe dem <3

 20. Har også, ligesom du skriver, forskellige træningsmakkere. Vi er nogle piger fra klassen der elsker at give den gas i centret et par gange om ugen, og ved at være sammen med dem bliver træning noget man ser frem til hver gang! Vi har tid til sjov og leg men fordi vi træner sammen gives der en masse råd og inspiration som jeg ikke ville være foruden 👏🏼😄

 21. Min bedste træningsmakker er faktisk min ekskæreste. Vi mødte hinanden i en alder af 15 år og er idag 12 år efter bedste venner! Jeg træner med ham en gang om ugen, hvor vi får trænet tungt og kommer ud med nogle frustrationer/oplevelser/glæder, som ingen andre forstår. Han stiller aldrig spørgsmålstegn ved tingene men er bund ærlig – både i forhold til, når jeg skal tage mig sammen i fitnesscenteret eller i mit privatliv.

 22. Min træningsbuddy er min bedste veninde fra fys studiet! Vi har det altid sjovt når vi træner og udfordrer hinanden på forskellige måder og har forskellige svage og stærke sider så vi kan presse hinanden. Derudover er vi begge to kæmpe legebørn hvilket tydeligt kan ses når vi er i træningscentret 😀

 23. Min træningsmakker er min skønne kæreste, Kristian! Han står altid klar til at spotte mig, råbe motiverende tilråb og presse mig igennem de tunge dage! Han ved hvor mine grænser går, og han fortjener 100% nogle Cult til efter en træning! Vi er begyndt på nyt styrke-program, så de vil være perfekte til den kommende tid 🙂

 24. Jeg træner styrketræning med min kæreste for øjeblikket. Han er den bedste træningsmakker, for han presser mig, holder øje med min teknik og opmuntrer mig. Og så er det guld værd at have ham, når man er ny i det med styrketræning og ikke føler sig så sikker endnu <3

 25. Min træningsmakker er en god veninde. Vi er rigtig gode til at presse hinanden til det yderste 🙂

 26. Min træningsmakker er min lillesøster. Det er utrolig god kvalitetstid vi får sammen når vi træner.
  Og så presser vi hinanden, så det altid er udtroligt hårdt. Sådan lidt “hvis hun kan, så kan jeg også” 🙂

 27. Min bedste træningspartner var min veninde som er gravid nu og desværre ikke kan træne så meget som tidligere så træner pt mest selv. Men hun var en god tærningsmakker fordi vi var gode til at udfordre og presse hinanden og der gik ofte konkurrence i den som motiverede os til at blive bedre 🙂 Vil dele kassen med hende når hun har født og skal igang med træning igen 😀

 28. Min bedste træningspartner er min veninde Nanna. Hun er det bedste selskab, og i hendes selskab tænker jeg ikke over, hvor hårdt jeg har det. Jeg nyder blot at være omkring hende, og at vi kan presse hinanden samtidig med, at vi har det sjovt sammen.

 29. Min mor! Det motivere mig meget at hjælpe hende, og se hendes fremgang som jeg er en del af. Og så hygger vi os altid! En god og alternativ mor-datter tid.

 30. Min mand er min bedste træningsmakker. Vi træner (heldigvis) begge to styrkeløft på højt niveau. Det er virkelig rart med en partner, der forstår og deler ens passion. Det kunne være lækkert med lidt ekstra Cult-energi til den hårde træning og mange stævner her i foråret.

 31. Min bedste træningpartner er nok min lillesøster Solveig, vi træner sammen da det giver os kvalitetstid sammen da vi ikke har så meget tid sammen ellers, vi presser hinanden og så er det også sjovt at gå til hold sammen og snakke om det når vi kommer hjem, det sværer at slippe for sin træningspartner når man bor med hende 😉 Bedste motivation

 32. Lækker præmie!
  Det lyder måske skørt, men min bedste træningsmakker, er faktisk mig selv. Når jeg træner, lukker jeg mig inde i min egen lille verden og nyder virkelig den alenetid, jeg får på den måde. Det giver mig vildt meget energi og overskud til resten af dagen. 🙂

 33. Min bedste træningsmakker er min veninde. Vi formår altid at få hinanden op af sofaen og komme af sted og på den måde presser vi hinanden da vi ved at det ikke hjælper med dårlige undskyldninger:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.