Vind en rejse til Lasanta sport eller lækre præmier fra Kari traa, Garmin & Origins

Indlægget er sponsoreret af IForm
Skærmbillede 2016-03-18 12.08.54Påske, påske, påske.  Jeg synes det er så hyggeligt.  Jeg er rejst hjem til øen, for at være sammen med familien. Det er det bedste ved højtiderne; at der er mulighed for kvalitetstid.  Hvordan fejrer i påske? ..
IForm har sat gang i en påskekonkurrence, hvor hovedpræmien er en tur til Lasanta Sport til en værdi af 20.000!! Jeg har  altid drømt om en tur til Lasanta.  Derudover kan man også vinde fede præmier fra Kari Traa, Garmin, Craft, og Origins eller være så heldig at vinde et abonnement på Iform eller Aktiv Træning. Der er helt vildt mange fede præmier i puljen, og det tager kun et øjeblik at deltage – og så må du faktisk deltage én gang hver dag!

Iform
Skærmbillede 2016-03-19 10.39.11

Sådan deltager du
Send en SMS til 1919 med teksten “IFORM”. Det koster alm. SMS-takst at deltage. Du kan også deltage på nettet: Her.
Når beskeden er sendt, modtager du en SMS med et link, hvor du skal udfylde navn, e-mail mm. Herefter kommer der et virtuelt skrabelod. Som du blot “skrabe” med fingeren.  Du får besked med det samme om du har vundet! Og 3 dage efter modtager du en bekræftende sms.

Konkurrencebetingelser
– Du skal være over 18 for at deltage.
– Du takker ja til at modtage nyhedsbreve fra Iform og Club La Santa
– Du kan deltage max én gang om dagen.
– Hvis du vinder, så modtager du en sms inden for 3 dage.

Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.