Adidas sweatshirt ★

adidas

Adidas originals grå★ Adidas Trefoil Adidas branded sweat
Sweatshirt Logo Adidas originals  ★ Adidas originals (spar 30%)
Adidas sweatshirt AOPAdidas cooded crop Adidas Ess Linear  ★Affiliate – links

Jeg sad lige og kiggede lidt rundt på nettet. Opdagede lige at Ellos har så mange fine adidas sweatshirts, de har generelt bare super meget fedt sportstøj i deres sportsafdeling.  Jeg tænker, at de her sweatshirts er super fine både til hverdag og træning. På vej til træning har jeg altid en sweatshirts på – som jeg nogengange beholder på til kroppen har fået varmen.

Jeg kan ret godt lide dem i grå og sort, som i kan se. Dog synes jeg, at de nye modeller med blomsterne er super fine. Tænker at sweatshirt fra adidas aldrig rigtigt går af mode.

Hvilken kan i bedst lide? 🙂
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.