Ideer til lækker knækbrøds topping – og hvad er din favorit?

Sponsoreret af WasaDSC08006 DSC08050 DSC08075

Jeg var jo på en inspirations workshop med Wasa knækbrød for et stykke tid siden. Jeg lavede denne lækre knækbrøds anretning. Jeg ved godt at jeg har delt det med jer én gang.  Men – denne her mad er simpelthen så lækker.

Den grønne pesto giver en god smag. Knækbrødet giver en fantastisk sprødhed. Parmaskinke er altid utroligt lækkert.  Avocadoen giver sunde fedtstoffer,  æggene giver proteiner – og utroligt mange vitaminer/mineraler.  Elsker kombinationen af det sprøde og det bløde. Derudover er det nemt… Det tager jo ikke længere tid, end at koge æggene – og i mens gør du det andet klar. Jeg giver æggene ca. 7 min, da jeg elsker at de er lidt bløde indeni. Frisk basilikum er min yndlings krydderurt – og det har jeg altid i mit hjem! Jeg kan dog aldrig få den til at holde særlig længe af gangen, er der nogen af jer, som har tips?

Jeg spiser utroligt meget knækbrød, faktisk altid fra Wasa. Jeg er vild med de nye varianter: Sesam Gourmet og  Müsli Gourmet, men ellers spiser jeg det fine og lette Delicatesse, som kun har 30 kcal pr. skive.  Når jeg spiser knækbrød er det typisk med følgende ting:

Favorittopping
★  Peanutbutter + æble/banan/bær
★  Mandelsmør + æble/banan/bær
★  Hjemmelavet nutella
★  Protein – nutella
★ philadelfia rørt med sukrin og lime + jordbær
★ Kylling pålæg + avocado + rød pesto
★  Most avocado + tomater + evt. parmaskinke
★ Smør + Sukkerfri pålægschokolade

På inspirationsworkshoppen var der en kok, som lavede inspirerende kreationer til os. Jeg fik smagt på en masse nye ting, det var virkelig avanceret. Alligevel tog det kun et øjeblik at lave og smagte super lækkert. Jeg vil lade billederne tale for sig selv.
DSC07922
DSC07933 DSC07937 DSC07946

Hvad er der oftest på jeres knækbrød?
Maya

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.