Der er også dage, hvor jeg ikke gider træne!

Indlægget er sponsoreret af Cult
IMG_08462016-02-28 13.07.32
Køleskabet er fyldt med Cult Protein, Cult Isotonic og CULT Raw Energy Sugar Free

Jeg tror på, at alle har dage, hvor de ikke gider at træne.  Det har jeg i hvert fald. Jeg elsker at træne – og træningsglæden i sig selv er drivkraften. Alligevel så er der altså dage, hvor måsen er plantet lidt tungere i sofaen – eller hvor jeg finder på undskyldninger for mig selv.
Undskyldninger kan der være mange af.  For lyder de ofte noget i retningen af: “Jeg er træææt”, “Jeg vil hellere ligge på sofaen”, “Jeg har for mange til at se til”, “Jeg er stresset!”.  Når jeg får disse tanker, som du måske også kender – så prøver jeg at finde løsninger. For sofaen er der også når jeg kender hjem, træningen kan overstås på en time, eller 30 min løbetur har alle tid til – og mht. til stress, så ved jeg at træning forebygger stress for mig – så det er bare med at komme afsted.

Manglende energi er oftest min undskyldning, men jeg ved også hvad der virker som regel.  Først og fremmest, så skal jeg bare hoppe i tøjet.. Så er jeg allerede tættere på at komme afsted.  Derudover spørger jeg mig selv: Har jeg spist og drukket optimalt? – og hvis ikke, så gør jeg noget ved dét.  Derudover spørger jeg mig selv? Hvorfor er jeg træt? Er det fordi jeg kun har sovet 4 timer, jamen så bliver jeg hjemme, men oftest skyldes det blot at jeg har siddet med bachelor-skrivning hele dagen.

Ofte kan det hjælpe mig med lidt tilførsel af hurtig energi  – og en energi drik, eller lidt pre-workout, kan virkelig få mig ud af døren. Nogle gange er det bare lige dét, som skal til for at få mig ud af døren. Derfor har jeg altid køleskabet fyldt op med energidrikkene  CULT Raw Energy Sugar Free  som ikke indeholder sukker og kalorier.  Derudover har jeg også Isotonic vand og protein vand – læs mere om dem her.   Foruden et godt gyldt køleskab sætter jeg nogle gange  lidt musik på – og danser lidt rundt i lejligheden og vupti, så har jeg energi!   Jeg ved med mig selv, at jeg bare skal afsted, når først jeg står i centeret er jeg aldrig træt.

Så ja – jeg har dage, hvor jeg ikke altid gider at træne.  Og når det sker, så prøver jeg altid at finde nogle løsninger på mine undskyldninger. Oftest holder de ikke vand, og de er bare – ja undskyldninger!  Andre gange accepterer jeg selvfølgelig også at lysten ikke er dér, og holder fri. Det er dog meget sjældent at det sker. Jeg kan næsten altid finde en eller anden form for træning, som jeg synes kunne være sjov den pågældende dag!     Hvad gør du på dage, hvor du ikke har lysten til træning?

For et par uger siden skrev jeg et indlæg om træningsmotivation , måske det kan være dig behjælpeligt!  I samme indlæg satte jeg
gang i en konkurrence, hvor vinderen kunne vinde 2 mix kasser med Cult – som kunne deles med sin træningsmakker.
Vinderen er:  Kathrine som skrev:

“Min mand er min bedste træningsmakker. Vi træner (heldigvis) begge to styrkeløft på højt niveau. Det er virkelig rart med en partner, der forstår og deler ens passion. Det kunne være lækkert med lidt ekstra Cult-energi til den hårde træning og mange stævner her i foråret.”     – Tillykke 🙂
Maya

Cult Facebook / Instagram: @cultofficial

 

 

4 Comments
 1. Jeg elsker biler – og derfor kommer jeg sjældent så meget omkring på gåben eller cykel som jeg burde. Jeg ved derfor også at det er vigtigt at jeg bevæger mig på andre punkter, så jeg motiverer mig selv med min passion! Nemlig “hvis jeg træner nu kan jeg køre bil med god samvittighed”. Det er måske lidt søgt, men det virker for mig! 🙂 Velskrevet indlæg 🙂

 2. For mig virker det at jeg kan træne i hjemmet. Jeg har en crosstrainer i min stue, så kan jeg se tv, lytte til børnene og træne på samme tid. Det er bare lidt ærgeligt at den ikke lige frem pynter i stuen.. Men det er der så ikke noget at gøre ved 🙂

  Hav en dejlig aften..

  Knus Sanne

  1. Jaaaa! 😀 Det var selvfølgelig meningen at jeg skulle sende dig en mail- samme tid!
   Men så blev der lige lidt mere spænding! 🙂 – Du skal sende mig en mail med fulde navn og adresse til Mayalytzhoeft@gmail.com
   God weekend 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.