Tanker om at være selvstændig – og at leve af at blogge?

DSC08022

Wauw , hvilken modtagelse nyheden om at jeg ville tage springet og forfølge min drøm fik. Jeg modtog stort set kun søde ord og anerkendelse, og det betyder så meget for mig. Uden jer, så kan det slet ikke lykkes, så tak fordi at netop DU læser med. Faktisk er det egentligt lidt sjovt, for selvom dette er min drøm nu – så har jeg aldrig før tænkt på at skulle være selvstændig.
Jeg tænker lidt at det er en mulighed som er opstået i takt med at flere læsere er kommet til og bloggen er vokset – og at jeg også som blogger har udviklet mig.  Jeg har som sagt aldrig rigtigt tænkt på at skulle være selvstændig, for så havde jeg nok valgt en anden uddannelsesvej. Der er heller ikke rigtigt nogen i min familie eller nære netværk som er selvstændige, men det skal nok gå det hele.  Jeg har et enormt stærkt netværk, som jeg sætter utrolig stor pris på. Så jeg er helt sikker på, at det hele  nok skal lade sig gøre.
Så det har på ingen måde været min agenda, jeg har bare blogget fordi jeg elsker dét. I takt med, at jeg har læst at andre lever af at blogge, så har det rykket meget i mig – for kunne det være en mulighed for mig? Da tanken var sat, kunne jeg slet ikke få denne drøm ud af hovedet Jeg har selvfølgelig tænkt utrolig meget frem og tilbage, indtil jeg blev enig med mig selv om at give dét en chance.
På nuværende tidspunkt er der virkelig meget at se til, fordi jeg skriver bachelor – og når jeg kommer hjem venter bloggen – og alle planerne for fremtiden. Så lige for tiden har jeg nogle lange “arbejdsdage”, men med dét som jeg har i vente, så knokler jeg gerne hårdt. Når jeg tænker på hvordan de sidste 3 år har været, hvor jeg har jongleret med både sygeplejestudiet og bloggen, så glæder jeg mig uendeligt meget til kun at fokusere på bloggen. Jeg bliver helt vildt glad indeni, når jeg tænker på det!

Jeg kan ikke helt kun leve af bloggen fra en start, men sådan er det jo nok for mange selvstændige. I starten må jeg derfor overveje om jeg skal have et deltidsjob eller vikarjob. Jeg har dog også en hel masse spændende idéer for fremtiden – så lige nu handler det om, at finde ud af hvilken idé jeg skal starte på først.

Min tanke er egentligt ikke at bloggen kommer til at ændre sig så meget, udover at i får endnu flere indlæg – af endnu bedre kvalitet. Jeg glæder mig utrolig meget til at fordybe mig, for det vil give mig nogle helt andre muligheder når jeg kan gøre det jeg elsker på fuldtid. Så jeg håber virkelig at i også glæder jer!
Hvis du sidder derude med en god idé – eller et eller andet projekt, som kunne være relevant for mig. Så tøv endelig ikke med at sende mig en mail på mayalytzhoeft@gmail.com

Hav en god søndag aften!
Maya

4 Comments
  1. Hej Maya,
    Tak for en god blog!
    I forhold til din blog, så synes jeg, at det kan være svært at læse gamle indlæg. Hver gang man har læst et indlæg, der ligger “længere nede” end de nye indlæg og man så trykker “tilbage” for at læse et indlæg, der er endnu ældre, så ryger man desværre helt op i toppen og skal scrolle ned i bunden igen.. Hvis du forstår 🙂

  2. Virkelig en spændende fremtid, du går i møde. Som jeg før har skrevet er jeg jo også selv selvstændig, men har også et deltidsarbejde ved siden af, hvilket jeg varmt vil anbefale, for så er man da i det mindste 100 % sikker på, at der kommer lidt havregryn på bordet.

    Mvh Helena

  3. Jeg ser uden tvivl frem til endnu flere af dine gode indlæg. Ift. deltidsjob, tror jeg det ville være en virkelig god ide – ikke kun økonomisk i starten, men også for at holde dine kompetencer som sygeplejerske ved lige. Om ikke andet, vil en arbejdsgiver hellere ansætte en helt nyuddannet eller en, som har haft deltid end en, som ikke har brugt sin uddannelse i x-antal år

Leave a Reply

Your email address will not be published.