Fantastiske nyheder fra Nike ★

13036588_10153782812993800_336824524_o

Har I set de fantastiske nyheder fra Nike? Jeg er smask-forelsket i disse to sæt. Sort er altid en vinder, men jeg elsker også at få lidt farve på. Til hverdag går jeg meget i sort, hvid og grå, så derfor nyder jeg de ekstra farver til træningen.

Nike Pronto Miler top grå ★Nike power speed capri tights ★Nike free RN sort
Høretelefoner Woofit  ★  Nike Legendary fabric twist capri tights ★ Nike Pronte Miler lilla    ★Nike free RN Flyknit Lilla (affiliate-links)

Jeg er særligt forelsket i de fede power speed tights, som jeg har kigget på nede i sportmaster, hold op hvor er de bare lækre, og kvaliteten virker i top. Man kan også få dem i lange, både i helt sort eller med blå ved knæene.  Toppene synes jeg er super fine både i grå og i lilla. Jeg faldt over de nye Nike Free RN modeller, jeg synes især de lilla er mega smuk! Jeg drømmer også stadig om et par shorts, med sådan nogle inder-shorts ala dem her.

Høretelefonerne er mine elskede Woofit høretelefoner, som jeg altid har på til træning.  Jeg elsker at de kan lukke alt støj ude, så jeg bare kan være i min egen verden når jeg træner. Musik er virkelig nødvendigt for at jeg kan presse mig selv. Høretelefonerne bliver hvor de skal, uanset om jeg løber eller træner. Høretelefonerne er trådløse og det er virkelig befriende at man ikke er fanget af en ledning. De holder strøm i op til 12 timer.  Det er i øvrigt måle at skifte sang mm. på høretelefonerne, så du ikke behøver at have fat i telefonen. Jeg kan virkelig anbefale høretelefonerne.  Jeg har skrevet en anmeldelse af dem: Her. 

Maya

Indlægget indeholder affiliate-links. 

1 Comment
  1. Super god anmeldelse – er selv på udkig efter noget nyt til træningen lige i øjeblikket, og så faldt jeg over dette skønne indlæg. Jeg må på shopping! Tusind tak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.