Morgenmadsinspiration ★ Skyr & topping

2016-04-10 13.51.572016-04-10 13.51.51

En god start på dagen… Jeg er ikke altid så god til at spise morgenmad, men når jeg gør – så gør jeg også noget ud af det.  Jeg elsker at få en masse frisk frugt og tørrede bær.  Denne portion er noget jeg ret ofte spiser, så tænkte  at jeg lige ville dele det med jer.  Det er jo ikke en egentligt opskrift – men bare inspiration! Følgende er der i den lækre skål:

★ Skyr natural
★ Vindruer
★ Mandler
★ Gojibær
★ Jordbær
★Granatæble kerner
★ Tørrede tranebær
★ Sukkerfri chokolade.

Hvad spiser du til morgenmad? 🙂 

Maya

 

2 Comments
  1. Pt. spiser jeg proteinrige bananmuffins med lidt peanutbutter ovenpå – bager en gang om ugen, så der altid er hurtig og mættende morgenmad i hverdagen 🙂 Jagten på den perfekte morgenmadsmuffin fortsætter, så opskriften varier hver uge

Leave a Reply

Your email address will not be published.