2016-04-22 10.35.42
Tights  / sneakers 

Jeg er begyndt at træne efter et fullbody-program, som jeg selv har lavet. Jeg har faktisk ikke haft en træner siden omkring august – det er egentligt lidt vildt. Lige nu trives jeg dog rigtig fint med dét.  Jeg har i lang tid trænet split-programmer, hvor man deler kroppen op. Dog har jeg måtte sande at det er svært at nå, når jeg også gerne vil lave en del cardio. Derudover har jeg travlt med bachelor og derfor har jeg lavet et program, som kun tager lidt over en time. Det er helt vildt så stor en forskel det gør i hovedet at træne 60 min fremfor 90 min, som jeg før gjorde. 1 times styrketræning passer ret godt til mig, jeg bliver ofte ukoncentreret og træt hvis jeg træner længe. Derudover vil jeg også sige at det ikke er tiden som er afgørende. Kvalitet fremfor kvantitet! 🙂  Jeg har ca. 1-2 hviledage om ugen. Jeg træner 2 forskellige full body programmer og skifter mellem styrke/cardio. Beklager at det bliver en blanding af engelsk og dansk. Gentagelser er oftest 6-8 gentagelser og 3-4 sæt. Nogle gange kombinerer jeg øvelser og laver superset. Det ser nogenlunde sådan her ud, men der kan være ændringer.  Forsøger at komme kroppen igennem et par gange i ugen.

Fuldbody 1 
Squat
Dødløft
Dips (m. elastik)
Seated rows/alm rows
One arm rows
Front raises og lateral raises m. håndvægte
Triceps push down
Biceps med håndvægte

Cardio 1 
ca. 60 min cardio
Fokus på en stabil puls
Forskellige maveøvelser

Fullbody 2 
Lunges
Glute Bridge
Brystpres
Pull ups/chins ups: Så mange som jeg kan! 🙂
Pull down/one arm cable pulldown
Skulderpres + bagskulder med håndvægte.
Biceps m. vægtstang evt. siddende.
Triceps: Fransk pres/push ups

Cardio 2
ca. 30 min cardio
Fokus på høj puls
Gerne intervaller
Forskellige maveøvelser

Maya

4 Comments
 1. Er så glad for, at ud deler dine træningsprogrammer her på bloggen. Vil helt klart prøve det, de næste par uger, hvor der er ALT for travlt op til eksamen…
  Og hvor er det forresten et godt billede af dig – de tights er SÅ lækre!

  1. Hej ida 🙂
   Det er i hvert fald nemt og overskueligt! 🙂 Og holder muskelmassen ved lige! Bliver nok ikke så meget stærkere, men det er okay! 🙂
   Tak for de søde ord, de tights er bare så lækre!!
   Kh. Maya

 2. Hej Maya😊💪🏻

  Super fedt program!

  Jeg har lige et spørgsmål. Når du er færdig med cardio 2, starter du så forfra igen på full body 1?😏

Leave a Reply

Your email address will not be published.