Svarene på 21 forskellige spørgsmål fra jer!

2016-04-22 10.42.12

Nej nej nej… Det skete bare ikke.. Jeg har fuldstændig glemt at få postet dette indlæg, som lå næsten klar til udgivelse. Det er efterhånden flere uger siden, at jeg lavede denne spøgerunde. Tak for jeres gode spørgsmål! Jeg har medtaget disse 21 spørgsmål, som samlet set kunne belyse dét som i gerne ville vide.  Jeg overvejede at dele det op i flere indlæg.. Men nu får i altså det hele på én gang, så hæng i!

21 pørgsmål

Om fitness… 
1.Holder du dig opdateret med de nye trends (inde for fitness verdenen)? Og hvordan?
 – Ja, det gør jeg.  Jeg elsker at læse forskellige træningsmagasiner og så læser jeg jo også selv mange blogs. Derudover hører jeg podcast. Jeg oplever egentligt at jeg har fingeren på pulsen i forhold til nye trends, måske fordi det er indenfor mit interessefelt og fordi jeg har mange i mit netværk, som arbejder med fitness.  

2.Hvor lang tid tager dine træninger ca?
60-90 minutter. Ofte lander det nok et sted der midt i mellem. Jeg tænker på kvalitet fremfor kvantitet. Det handler ikke om hvor lang tid man ér der, men om at udnytte tiden når man er. 

3.Hvor mange gange om ugen træner du?
Jeg træner stort set altid 5 x om ugen, ca.50/50 mellem styrketræning og konditionstræning. Jeg har i hvert fald altid som minimum 1 hviledag om ugen, men gerne to. Det kommer lidt an på træningsbelastningen. Hvis jeg er meget øm, holder jeg gerne en hviledag. Det er sjældent at jeg slet ikke rører mig. Oftest går jeg en tur eller bruger cyklen som transportmiddel.

Om fremtiden 

4.Hvad er dine tanker ift. blog/fitness verden, har du overvejet at gå den vej rent karrieremæssigt?
Ja, det har jeg. 17 juni er jeg færdiguddannet sygeplejerske. Jeg har dog truffet en beslutning, om at springe ud som selvstændig. Bloggen bliver udgangspunktet og min primære indtægt. Jeg starter også på en kostvejleder-uddannelse. Så fra november åbner jeg op for forløb. Juhuuu.. .There I said it! 🙂  … Og derudover kommer jeg også til at lave andre sideløbende projekter.

5.Vil du gerne giftes på et tidspunkt?
Jaaa.. Helst på en strand på en eller anden skøn og varm ø.  Jeg tror ikke, at jeg drømmer om kirkebrylluppet i traditionel forstand. 

6.Vil du gerne have børn? Hvis ja, hvor mange? Og hvornår ca.?
Ja, jeg vil gerne have børn.  Jeg vil gerne have 2 børn – og har altid drømt om at få tvillinger, men det kan jo være svært at “bestille” men der er tvillinger i min familie.

7. Hvor vil du gerne være om 3 og 5 år?
Jeg forventer at jeg til den tid stadig lever af at blogge og de projekter som det har ført med sig. Jeg vil gerne arbejde med kostvejledning og personlig træning.  Jeg har dog også en drøm om at arbejde mere specifikt med markedsføring på sociale medier. Jeg har ikke sådan konkrete planer for fremtiden! 🙂 

8. Vil du altid bo i Århus?
Det er svært at svare på, på nuværende tidspunkt elsker jeg Aarhus.  Min kæreste har et ønske om at flytte til København på et tidspunkt, så måske det også kommer på tale. Jeg har også et ønsket om at flytte til udlandet  – måske endda tilbage til Mallorca, hvor jeg har boet 6 mdr. Når jeg skal have børn, så har jeg også et ønske om at flytte hjem til vestkysten og være tæt på “bedsteforældrene”. 

9. Hvor vil du gerne på ferie henne næste gang?
Jeg vil rigtig rigtig gerne til Lasanta Sport, og håber meget at kunne komme dertil i år – måske allerede i juni. Derudover drømmer jeg virkelig om en tur til Barcelona, jeg har været der 3 gange – men vil virkelig gerne dertil igen.

10. Hvordan ser din drømmeferie ud og hvor går den hen?
Jeg drømmer rigtig meget om at komme til Bali – og måske andre små øer. Jeg vil også rigtig gerne til Australien.

 

Om mig 

11.Hvad laver du helst, når du skal slappe HELT af?
Ser TV, krammer min kæreste, læser et magasin, hører podcast, går en tur…  

12.Handler du “spontant” ind, eller skriver du indkøbssedler?
Jeg handler stort set altid spontant ind. Jeg kan dog stort set altid huske, hvad vi mangler. Lige nu forsøger jeg at handle ind færre gange om ugen, og det er lidt en udfordring. 

13.Hvor lang tid bruger du på at gøre dig klar om morgenen?
Jeg er faktisk virkelig hurtig om morgenen. Jeg bruger max 40 min, fra jeg vågner til jeg er ude af døren.  

14.Har du dage hvor du er ked af din krop? Hvis ja, hvad gør du så for at få det bedre?
Jeg har problemer med at min mave er enormt oppustet rigtig ofte og dét påvirker mig meget. Jeg har dog ikke som sådan dage, hvor jeg er ked af min krop. Jeg tror egentligt at jeg generelt er tilfreds med min krop. 

15.Hvor er det bedst at træne i Århus?
Det kommer nok an på, hvad man godt kan lide. Jeg træner på Dalgas Avenue, fordi det er et af de mindre centre uden så mange mennesker.  

16. Hvorfor valgte du at blogge og have en åben Instagram profil, hvor du dagligt lukker tusinder af mennesker ind i dit liv?
Det er svært at svare på, det er jo sket i en proces over 3 år. Jeg valgte i første omgang at blogge, fordi jeg gerne ville dele mine opskrifter.  Ligeledes delte jeg på min instagram billeder af min mad. Langsomt kom der mere og mere personlighed ind på min instagram og blog.  Jeg elsker dét – jeg får så meget ud af dét. Jeg tror på karma, og det jeg oplever er at når jeg giver noget af mig selv, så får jeg det tusinde gange tilbage. At være en inspiration for andre mennesker, har været noget jeg synes var svært at forstå – og samtidig er det bare noget der gør mig glad og stolt. 

17. Hvilke overvejelser du gør dig, hver gang du lægger et indlæg ud?
For det første overvejer jeg om indlægget er gennemarbejdet – og om mit budskab står klart. Derudover tænker jeg på, hvad læserne kan få ud af at læse dét, på den ene eller anden måde. Jeg tænker også over at jeg ikke vil provokere eller træde nogen over tæerne, for sådan er jeg ikke som person. Min største frygt er at mine ord bliver misforstået. Men egentligt tænker jeg ikke så meget, jeg kender efterhånden mig selv godt nok til at vide, hvor jeg vil hen med de pågældende indlæg. Så jeg stoler på min egen dømmekraft. 

18. Hvad kræver  det af dig at drive en blog med så stor succes?
Jeg synes, at “succes” er lidt et ambivalent ord. For hvornår har en blog succes? .. Men altså, hvis succes er ensbetydende med at mange gerne vil læse med, så er det klart at det kræver noget af mig. Jeg gennemarbejder mine indlæg. Overordnet set bruger jeg enormt meget tid på bloggen om ugen. Weekenden bliver ofte brugt på at udvikle opskrifter, tage billeder og skrive blog indlæg. Det handler også om at jeg altid er to skridt foran. Jeg forsøger, at planlægge nogle indlæg frem – og andre bliver skrevet spontant. Jeg sørger generelt for at sætte meget tid af til bloggen, og der går ikke én dag, hvor jeg ikke er inde og tjekke bloggen flere gange.  Jeg elsker at blogge, og jeg tænker at den blog-glæde, har ført en masse godt med sig. Jeg er taknemmelig for hvor bloggen er i dag.

19. Hvem er dine yndlingsbloggere?
Mette Lyngholm, Fitnrun, Julie Bruun. 

20. Hvem inspirerer dig?
Det gør hundredevis af dejlige damer på instagram.  Derudover finder jeg også inspiration i mine omgivelser. Mine veninder inspirerer mig til at træningen skal være sjov, min kæreste har en utrolig viljestyrke, og min far har løbet utallige halve og hele marathon.

21. Hvor høj er du?
164 cm. Jeg har altid ønsket mig 5 cm ekstra, men det er svært at ændre på. 

Jeg håber, at i fik noget nyt med herfra. Har i uddybende spørgsmål eller helt nye spørgsmål, så kan du stille dem i kommentarfeltet 🙂 ..
Maya
2016-04-22 10.35.42

12 Comments
 1. Haha, til det med højden, jeg er de 5 cm højere end dig, men jeg ville virkelig også ønske at jeg var 5 cm højere…

 2. Jeg er vild med at du skal være kostvejleder!!!! Vil helt sikkert gerne være på et forløb hos dig 💪🏻🙈

  1. Tak for din skønne reaktion!!! 😀 <3 – Det var jo lidt en afsløring af en lille hemmelighed, så jeg er så glad for at du bemærkede dét.
   Og endnu mere glad for, at du til den tid måske vil vælge et forløb hos mig! 🙂

 3. Ih hvor skønt et indlæg smukke! Synes dine 164cm er perfekte, du bærer dem i hvert fald helt magnifique. <3

  1. Du er så sød 🙂 <3 – Jeg håber virkelig at vi snart ses! Kom til Aarhus en dag snart :-*

 4. Endnu en der er meget vild med kostvejlederdrømmen! Så snart du er færdig, booker jeg meget meget gerne et forløb hos dig <3
  Det er så hyggeligt at følge dig, tak for dine mange gode indlæg!

  1. Hej Christina, juhuu! Dejligt med opbakning 😀
   Glæder mig til at få dig under vingerne 🙂
   Tak fordi du læser med.
   Kh. Maya

 5. Nej hvor blev jeg glad da jeg læste, at du åbner op for forløb og skal være kostvejleder!! Det tror jeg lige er noget for mig 🙂

  1. Hej Clara. Det er jeg glad for at høre 🙂 – I skal nok høre nærmere, når jeg ved hvornår jeg kan tage nogen ind:)
   Knus Maya

 6. Nu skriver du at du døjer med oppustet mave og det gør jeg også selv i periode og det gør mig rigtig ked af det, især under mit cut forløb.. Har du noget du gør ved det eller lever du bare med det? 😊😊

  1. Hej karina 🙂
   Jeg har faktisk lige skrevet 2 indlæg om dét, så prøv at gå et par dage tilbage her på bloggen 🙂
   jeg forsøger lige nu at eksperiementere med en diæt kaldet Fodmap .. Det har jeg også skrevet om 🙂
   Håber du kan finde en løsning.
   kh. Maya

Leave a Reply

Your email address will not be published.