Color Run – En løbefest uden lige!

13287875_10154097978661745_101667249_o
13288489_10154097983066745_1781492328_o13271889_10154097978701745_156347835_o

I søndags var jeg sammen med min dejlige veninde Emmelie til Color Run i Aarhus. Det var en løbefest uden lige, og vi havde den sjoveste dag. Vi var gået all-in med det color-run udstyr man kan købe, og ankom derfor i tylskørter og klar til fest. Man kan hente sine ting dagen før, hvilket er ret smart. Da vi ankom var der allerede en virkelig god fest igang, og folk var allerede helt farvede – og vi så nærmest underlige ud, fordi vi var så hvide og rene. Vi havde mest lyst til at vente med farve kasteriet til vi skulle ud på løberuten. Vi blev sendt afsted i hold, så det ikke blev for kaotisk. Da det endelig blev vores tur til at komme ud på ruten, var vi ogå virkelig klar til at løbe. Min veninde løber aldrig, så vi løb i et tempo som passede hende. Vi løb hele vejen, selvom det behøver man slet ikke.. Jeg tror faktisk at de fleste går det meste af vejen, det var i hvert fald mit indtryk.
Undervejs kom man  igennem de her farve-porte for hver kilometer, hvor der står personer som sprøjter farve på dig. Jeg synes det var ret rart at have solbriller på, så man ikke fik det i øjnene. Farven er lavet af majsstivelse, så det er ganske ufarligt.
På ruten kom vi igennem: Pink, gul, grøn og blå farver – og ved mållinjen var der en masse farver. Det var virkelig sjovt! 🙂
Det er jo 3. år i streg at jeg er med, og i år var klart det sjoveste og mest velorganiserede.
Da vi kom i mål fik vi både en medalje og en icetea, vi kunne nyde i solen. Vi var ret heldige med vejret, så det var skønt. 🙂
Der blev selvfølgelig taget et hav af billeder, danset rundt i tylskøret, grinet og krammet – jeg synes det var alletiders dag!

I kan stadig nå at deltage i Kolding, Aalborg eller København.  Color Run er ikke som et traditionelt løb, hvor det handler om at løbe hurtigt og teste præstationsevnen, der er nemlig ingen tidtagning til løbet. I stedet er humøret, stemningen, og farverne det som driver løbet. 60 % af dem som deltager i Color run har faktisk aldrig løbet 5 km. Tag din veninde, dit barn, din kæreste, søster, mand, kone, ven, kollega, træningsmakker eller en anden med – og hav en fest!!  Læs mere: Her.

Maya

 

Sponsoreret indlæg

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.