Vinderen af glutenfrie produkter fra Urtekram

Skærmbillede 2015-02-02 20.46.24

Jeg ved at der er mange med gluten-sarte maver der læser med. Jeg har ikke selv glutenallergi, men jeg har det bedst når jeg ikke spiser store  mængder gluten. Jeg har testet disse glutenfrie produkter fra Urtekram og de er virkelig gode. Glutenfrie produkter er ikke altid så gode, som almindelige produkter, men disse smager godt og er af høj kvalitet. Jeg har fx. lavet en lækker glutenfri lasagne med dem.

Urtekram glutenfri produkter
En heldig vinder kan vinde følgende glutenfrie produkter: Firkornsgrød, Frugtmysli, C-Flakes, Trekornsriskiks, Grove Havreflager, Havregryn, Havremysli, Havremel, Fiberbagemix, Mørk bagemix, Universalbagemix, Penne, Fusili, Spaghetti, lasagneplader (nyhed).

Vinderen er:
Christina: “Min datter på 7 år har for 2 måneder siden fået konstateret cøliaki. Jeg gør alt for hun kun får gode ting i sin mave. Det er en stor omvæltning for hende, selvom vi gør alt for at det føles naturligt. Ville gerne vinde disse produkter, så vi kan udvide horisonten over lækre produkter mere. Og tak for en god side du har… ”
Tak til alle der deltog 🙂 
Skærmbillede-2014-09-27-16.24.49

 

Konkurrencen er sponsoreret. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.