Sporty bikinier fra Nike – som bliver siddende, hvor det skal!

sportybadetøj

Har i set det de fine sporty bikinier fra Nike? Jeg er  helt forelsket i dem. Jeg elsker det sporty look!!  Man kan virkelig se på det, at det er sådan noget der bliver siddende, hvor det skal. Uanset om man svømmer baner, spiller beachvolley, eller sågar løber en tur på stranden. Jeg synes, da også at små finde blomstrerede bikinier er fine, men jeg ikke hvis mine bryster er ved at falde ud. Ofte når jeg solbader eller er på stranden bruger jeg faktisk en alm. sports bh, fordi jeg føler at der er mere styr på barmen. Jeg har ikke engang særlig store bryster, overhovedet faktisk… Jeg er helt vild med det skønne vejr vi har lige nu, selvom jeg dog også on-off forsøger at forberede mig til mit bachelor-forsvar. Jeg er virkelig klar til at klikke den blå hjem, hvad siger

Nike Racer top /Nike short Blå Top / Blå Underdel / Sort top / Sort underdel

Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.