Protein Mazarinkage

mazarinkage

Proteinkager er ofte kedelige og uden særlig meget smag – det kan man ikke sige om denne. Den smager skønt af marzipan. Den er kompakt uden at blive tør – og så mætter den selvfølgelig godt pga. det høje proteinindhold.

Protein mazarinkage
240 g dadler
3 økologiske æg
110 g mandelmel
2 tsk bagepulver
40 g kokosmel
2 tsk mandelaroma
1 tsk vanillepulver
20 g sukrin
1 spsk olie
40 g vanilleproteinpulver
1,5 dl vand

Tag stenene ud af dadlerne.
Blen dadler, æg, olie, mandelaroma og vand.
Tilsæt de tørre ingredienser.
Kom dejen i en rugbrødsform med bagepapir.
Bag den midt i ovnen ved 200 g ca. 25 min.
(obs. bagetider er altid vejledende) 
Stik i den med en kniv for at afgøre om den er færdig.
Tag den ud af formen og lad den afkøle.
Det er vigtigt at den er kølet af, før du skære den.
Du kan overtrække den med mørk chokolade eller lave en glasur af proteinpulver og vand.
Server med skyr og frisk frugt eller spis et stykke efter

Maya
mazarinkage1

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.