10 ting, som du måske ikke ved om mig.

2015-08-04 20.49.25

1.Jeg bryder mig ikke om, at få øjenkontakt med fremmede. Jeg kigger derfor ofte ned i jorden når jeg går på gaden.
2. Jeg tagger min kæreste i samtlige søde hunde-videoer på facebook. Jeg vil så gerne have en hund, men husdyr er desværre ikke tilladt i vores lejlighed. Og man kan vel ikke bare flytte for at få en hund?
3. Hvis jeg finder en cafe/restaurant med god mad – så går jeg altid ALL IN og kommer der hele tiden. Indtil jeg bliver træt af det og finder et nyt sted, hvor jeg så kommer ofte. Jeg er ikke så god til at variere.
4. Jeg er nok det eneste menneske i verdenen, som ikke kan lide “venner”- og jeg har max set 5 afsnit af dét.
5. Jeg elsker elsker elsker fletninger – men jeg er desværre ikke så god til at lave dem selv, det er faktisk oftest min veninde Nana som står bag fletningerne på mine billeder.
6. Når jeg kommer til København, så er jeg den som en hveps i et syltetøjsglas; meget forvirret! Jeg kan slet ikke finde rundt. Jeg spørger altid alle om vej – og undskylder med at jeg er fra Jylland.
7. Jeg har altid været i tvivl om jeg ville læse; ernæring & sundhed, jordemoder, fysioterapeut eller sygeplejerske. Valget faldt som i ved på sidstnævnte. Da jeg var lille ville jeg dog være dyrepasser eller i politiet?
8.  Jeg glæder mig så meget til kostvejleder uddannelsen, og overvejer om jeg også skulle tage fitness instruktør og personlig træner?
9. Jeg drømmer om at skrive en bog – kunne det ikke være helt vildt?
10. Jeg arbejder på, at starte en you-tube kanal – så i løbet af sommeren vil  i forhåbentligt kunne finde masser af inspiration til sundhed og træning.

Noget der kom bag på dig – eller som du kender fra dig selv? 🙂
Maya

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.