Acai-chia smoothiebowl

2016-07-05 14.01.52

Jeg laver ofte lækre smoothie-bowls, fordi jeg foretrækker at spise det af en skål  – med lækker topping. Jeg har lige trænet, men da jeg skal ud at spise i aften, skulle jeg bare have en “let” frokost.  Jeg synes at denne havde en frisk og skøn smag, så ville lige dele det med jer. I det her ikke-sommeragtige vejr er det godt, at man kan lave lidt sommermad.

Kender i til Acai?  .. Acai er et super-bær, som indeholder utroligt mange gode ting.  Acaibæret er rigt på vitaminer og mineraler, samt omega 6 og 9 fedtysrer. Derudover indeholder Acai flere antioxidanter end blåbær. Så der er god grund til at kigge nærmere på “super-bæret”. I danmark har jeg kun set den frysetørrede og pulveriserede udgave.

Acai-chia bowl 
1 banan
100 g frosnebær
1 tsk acai pulver
10 g chiafrø
1,5 spsk (vanilje)skyr.
ca. 0,5 dl væske fx. vand eller juice.

Topping: 
Nektarin
Usaltede Pistacienødder 
Chiafrø
Pecannødder 

Bleeend det hele sammen.
Fordel topping på.
Nyd det!

_________________________________________________________

VINDEREN AF  BRAUN SILK EPIL   KONKURRENCEN
Tak for jeres skønne sommertips  – Der er masser af inspiration at hente i kommentarfeltet: HER. 
Er du i tvivl om det der epilering er noget for dig, så læs mit indlæg om lækre bløde sommerben.

Vinderen er: Tina Sofie
“Op med håret, ud i solen. Husk solcreme og vand, vand, vand. Huden bliver pænere, du bliver mere frisk og får mere energi – og du undgår hovedpine sidst på dagen når du har ligget på stranden hele dagen. Jeg får altid vokset ben og bikinilinje så jeg ikke skal barbere hver dag – i år er jeg dog lidt udfordret på friheden i klinikkens åbningstid, da jeg har en lille dreng på 2 måneder som ikke er så nem at have med rundt – derfor ville det være super fedt med en epilator, så jeg kan få ordnet den sag når den bette sover “

Konkurrencen var sponsoreret af BRAUN

Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.