De bedste løbesko: Adidas ultra boost

ultra

Sort  /   Hvid   /  Sort-lilla (nyhed)/ Sort-grå / Blå /  Grå-orange / Sort-pink (spar 20%) /hvid-grøn-blå (billigste!) 

Jeg har så længe jeg kan huske løbet i Adidas sko. Adidas er en forholdsvis smal løbesko, og det er godt til min fod.  Jeg har prøvet forskellige modeller, men den bløde Adidas Ultra Boost er min favorit. De er ligesom smør, at løbe i. Det er en neutral løbesko, så det kan være en god idé at få lavet en løbestilsanalyse.
Skoene er utroligt bløde og lækre – og det betyder at de sidder utrolig godt på foden. Skoen giver støtte, men der kan være nogen som har behov for mere støtte end hvad denne kan tilbyde. Hvis du har brug for mere støtte kan du fx. gå efter en Supernova Glide Boost, som giver mere støtte.

Skoene findes som i kan se i mange farver, og der er endnu flere end dette. Jeg har selv denne farve, som jeg er helt vildt glad for.  Jeg drømmer især om den hvide model, men det er altså ikke tid til nye løbesko endnu for mig.

Man siger at en løbesko kan holde til mellem 800-1000 km, og det kan faktisk være en idé at holde regnskab. Derudover anbefales det, at man kun løber i sine løbesko. Jeg kan godt være fristet til at gå en tur i dem engang i mellem, fordi de er så gode at gå i – men det slider altså skoen på en anden måde.

Jeg løber for tiden kun 1-2 x om ugen og kun 5-6 km af gangen. Det er ikke meget, men det er dét jeg har lyst til. Jeg vil dog rigtig gerne i gang med at træne mig op til at kunne løbe 10 km igen, men det kræver en større indsats.

De har både et stort udvalg hos Sportmaster.dk, Zalando og Sportamore.dk – så hvis du mangler størrelser, så prøv at kig hele vejen rundt. Sidstnævnte lader til at være den billigste i de fleste tilfælde.

Maya

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.