“Abs on fire workout” – #Sweatface

13709662_10154225867731745_1755861154_o

I dag startede jeg dagen med cardio og mave-træning, da jeg kom hjem.  I dag testede jeg mine nye trådløse høretelefoner fra Panasonic. Jeg er stor fan af, at man ikke skal have en ledning – da det giver bedre frihed når man træner. Der er helt vildt god lyd i disse høretelefoner, og de formår at lukke støj ude. Det er vigtigt for mig, at jeg bare kan lukke mig inde i min egen verden, og ikke skal høre på omgivelsernes eller fitnesscenterets støj. Jeg synes det er ret vildt, at de kan dét, når de er sådan  nogen man sætter ind i ørene. De har en rigtig fin pasform, og falder ikke ud af øret! De er hurtige at lade op, og skulle holde strøm længe. Jeg hører altid musik på Spotify når jeg træner. Musik er essentielt for at jeg får en god træning! Jeg har lavet en træningsplayliste med sange, som der er godt gang i! 🙂  Find min playliste her.   

Her kommer dagens mave-træning , som er sammensat af nogle af de maveøvelser som jeg oftest laver. Du kan sagtens tage flere runder, hvis du vil 🙂 ..
abs on fire
SWEATFACE – KONKURRENCE
Jeg har fået muligheden for at udlodde 2 par af de nye panasonic RP-BTS50. 
For at deltage: Opload et træningsbillede på Instagram med dit “sweatface” med hashtaggene:  #sweatface #panasonic og #mayadroem.  Husk at gør din profil offentlig, så jeg kan se dit billede! 🙂
Samtidigt deltager du også i hovedpræmien om en tur for 2 personer til OL i Rio!

Konkurrence betingelserne: her. 

Maya

Sponsoreret af Panasonic

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.