Mars og snickers proteinbarer!

2016-07-23 12.41.142016-07-23 12.40.57
2016-07-23 12.38.46

Jeg eeeeelsker chokolade, så da  jeg hørte at Mars og Snickers var kommet i protein udgaver måtte jeg smage dem fluks. Jeg opdagede forleden at www.musclehouse.dk var de første som solgte dem i Danmark – og dagen efter min bestilling, så kom de allerede med posten, det er virkelig hurtig levering!  Hvis du også kunne tænke dig at smage, så skal du ikke tøve for længe – for de er her nemlig kun i en begrænset mængde.

Jeg blev på ingen måde skuffet, for de smager som man kender dem, men det er også Mars og Snickers selv som har produceret dem. Jeg nåede næsten ikke at pakke dem ud, før min kæreste allerede var igang med at smage… Og hans ansigtsudtryk sagde næsten dét hele, efterfulgt af et “muuuuums”.

Mars og snickers Proteinbarerne indeholder 199 kcal pr. bar, hvoraf 18-19 gram er protein.  Jeg spiser ofte proteinbarer, fordi det er et nemt og lækkert mellemmåltid – eller kan bruges når lækkersulten melder sig om aftenen. De mætter godt pga. det høje proteinindhold.
For at sammenligne har jeg lige stillet det op med Mars. Hver opmærksom på at dette er pr. 100 g. En Mars Protein bar vejer 57 g – og en alm. vejer 51 g.

Almindelig mars bar vs. protein mars bar 
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 448 kcal  // 351 kcal
Fedt: 16,6 g  //8,1 g
Kulhydrat: 70,1  g //39,0 g
– heraf sukkerarter: 64 g // 23 g
kostfibre 1,2 g // ikke angivet
Protein 3,8 g // 33,0 g
Salt 0,44 g // 0,69 g

Som i kan se er der altså megetfærre kalorier, fedt, kulhydrater og sukker i Protein Mars baren  – og den indeholder meget mere protein.

Hvis du ikke helt kan vælge, hvilken én af dem du skal købe, så kan du få en blandet kasse: her. 
Min personlige favorit er nok Snickers – som er fyldt med lækre peanuts – meeeen de begge to smager altså himmelsk! 🙂 Et lille tip er et opbevare dem på køl her i sommervarmen. Jeg har også overvejet om man mon skulle prøve at fryse én af hver ned?  For hvis der er noget jeg elsker så er det også Mars og Snickers IS 😀

Maya

Sponsoreret af musclehouse.dk 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.