Sommerens fineste sports bh’er fra Nike

Unknown

Har I set de fine nye sportsbh’er fra Nike? Jeg er helt vild med den nye Nike Pro Indy model, som har den brede elastik i stribet under. Jeg elsker Nike pro indy modellen, men det en model som er bedst til en forholdsvis lille “barm”.
Hvis man derimod har lidt større så vil jeg anbefale dem på den nederste række – fordi der får man mere støtte. Især den i midten har jeg hørt virkelig godt om, fordi den har “skåle” – og giver nogle ret flotte bryster.

Vidste I at en sports bh faktisk kun holder et års tid? Herefter vil støtten være formindsket pga. brug og vask. Så det kunne jo være et argument for at bestille en af de nye fine hjem.

Jeg har bestilt den hvide hjem, fordi jeg tænker at den vil være så fin at have med til Marbella Fitnesscamp. Når det er SÅ varmt, ender det nok med at man kun træner i sports bh. Den hvide ville være SÅ pæn, når man får lidt kulør. Jeg er også helt vild med den blå farve. Hvad synes i?

SORT  / BLÅ  / HVID 
BLÅ / SORT / BLÅ/SORT
(
affiliate-links)

Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.