Ny favorit: Nike Power Speed Tights

NikeFor et stykke tid siden bestilte jeg de lækre Nike Power Speed Tights. Jeg tænkte at i selvfølgelig lige skulle se dem på, for jeg er fuldstændig betaget af hvor lækre de er. De har  helt klart været førstevalget til træning siden jeg fik dem med posten. Jeg fik dem allerede efter 1,5 dag, hvilket var heldigt da jeg ikke kunne vente længere.

De lækre Nike power speed tights har kompression, høj talje og en snørre i livet. Jeg valgte modellen sort/sølv, som passer til det meste. Jeg har oftest haft enten en grå eller sort top på til – jeg vil dog rigtig gerne finde en flot hvid træningstop.
Bukserne har en relativt stor lomme bagpå, hvilket er smart hvis man lige skal have en nøgle eller fitnesskortet med.

Jeg købte en str. small, som jeg også normalt ville gøre. Jeg tror dog, at jeg skulle have valgt en Xs. Min veninde bestilte dem hjem efter mig, og hun tog en xs – hvilket sidder lidt pænere. Jeg tror dog også det kommer lidt an på højden, og da jeg kun er 164 cm – så havde det ikke gjort noget hvis de var lidt kortere. Jeg synes generelt at Nike er lidt til den store side, det er ikke sikkert i synes det samme, men nu har jeg i hvert fald sagt hvad jeg anbefaler 🙂  ..

Jeg vil i hvert fald virkelig gerne anbefale jer de her tights, som i øvrigt IKKE er gennemsigtige. Det kan være svært at få sorte tights, som ikke er gennemsigtige – men disse er helt fantastiske! Du kan få følgende modeller:

SORT/SØLV  –  SORT/GRØN  – SORT/BLÅ  (20%)  – SORT/SORTBLÅ  –  SORT/RØD (30%)
CAPRI MODEL: SORT/SØLV  – LILLA 
De har både de fine tights hos Sportmaster, Zalando og Nike. Så du kan formentligt finde din størrelse. 
(affiliate links)
Maya

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.