Mine yndlings tights med høj talje!

Untitled

Jeg er blevet spurgt om jeg vil lave flere indlæg, med det træningstøj som jeg bruger mest. Jeg har utrolig meget træningstøj, så det kan være svært at vælge. Jeg tror dog at jeg 9/10 gange ender i et af disse 4 par tights med høj talje. De er mine all time favoritter! 🙂 Et par fra Nike, 2 par 2XU og et par Kari Traa. De sidstnævnte er faktisk meget nye, men de har allerede vundet pladsen blandt favoritterne, fordi de bare sidder vildt godt!

Det som alle 4 par har til fælles er den høje talje. Jeg gider ikke lavtaljede træningstights. Jeg kan godt lide at mine tights lige strammer lidt ind på stykket under navlen – og på siderne (håndtagene 😉 ).  Når bukserne har en høj talje, så synes jeg at det får mine toppe til at sidde meget pænere, fordi der ikke på den måde er noget der “buler” ud.

1. Kari Traa Kristina:  Disse tights er utrolig bløde, men er produceret i special strikket jersey stof, som strammer ind – og giver flotte ben. De har den fineste Kari Traa elastik kant i taljen, som gør at de sidder utroligt godt og jeg synes det er en fin detalje. De er ikke gennemsigtige på mig.  Pris 499kr. Jeg har str. small – og de kunne ikke være mindre. Du kan også få en matchende Kristina trøje til i samme lækre kvalitet.
2016-08-11 12.07.47

2. 2XU PTN midrise tights: De utroligt fine 2XU PTN er jeg helt vildt glade for. De sidder utrolig godt. De har en bred elastik og ingen snørre i livet. De bliver siddende fuldstændig, hvor de skal. På forsiden har de et fint mønster, og på bagsiden er de blot helt mørkegrå. De har det obligatoriske “X” ned af siden. Det er kompressionstights, som øger blodcirkulationen. Jeg har str. small i disse tights og de er ikke gennemsigtige. Rabatkoden mayadroem giver dig 10% hos fitnesspigen.dk , normalpris 1299kr. Pris med rabatkode: 1170 kr
2016-04-22 10.42.12

3. Nike Power Speed tights: Jeg gik længe og sukkede over disse tights, før jeg endelig købte dem hjem. Designet er så utrolig lækkert, og man kan få dem i flere farver og også med 3/4 ben. Den høje pris skyldes den gode kvalitet – og at det er kompressionstights. De sidder helt fantastisk, og jeg er vild med at de har en lidt “skinnende” farve. De har høj talje og en snørre i livet. De er ikke gennemsigtige på mig. Jeg har en str. small, men jeg burde have taget en xs i stedet. Du kan spare 20% netop nu, ved at købe dem her.  Normal pris 1045 kr, tilbudspris 839 kr.
13682556_10154270780476745_1733707176_o

4. 2Xu Midrise tights:  Disse tights har jeg haft i 2 år, og de er stadig flotte – og har bevaret deres elasticitet. Det er netop dét, som adskiller dyre tights fra billige tights; at de har en længere levetid, hvor de holder sig pæne. De har en høj talje og bred elastik, og ingen snørre. Det fine sølv på siden reflekterer når du er ude at løbe i mørket. Jeg har ligeledes en str. small i disse tights. De kan være gennemsigtige, men det kan afhjælpes en hel del ved at gå et nummer op i størrelsen. Her. 
2015-08-04 15.25.39-1Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.