I morgen starter et nyt spændende kapitel!

aftensmad

I morgen starter et nyt kapitel. Jeg starter nemlig på Kostvejlederuddannelsen hos Fitness Institute. Jeg skal have undervisning hver mandag og onsdag i de næste 5 uger. Efter dette skal jeg til en eksamen, hvorefter jeg forhåbentligt kan kalde mig kostvejleder i starten af November. Jeg har altid drømt om, at kunne hjælpe andre. Det er også derfor, at jeg har valgt at uddanne mig til sygeplejerske. Jeg ved i forvejen rigtig meget om sundhed og kost, men jeg glæder mig til at lære meget mere.
På uddannelsen kommer jeg til at lære en masse om blandt andet: ernæring, vægttab, sundhed, motivation og “kosttrends”. Ydermere får jeg redskaber til at kunne lave individuelle kostplaner, som opfylder næringsbehovet, således at du kan nå dit mål om fx. vægttab eller generel sundhed.  (Vil du være kostvejleder? Så kan du læse mere: Her. )

Jeg har endnu ikke strikket mine forløb sammen, men du kan allerede nu sende mig en mail på Mayalytzhoeft@gmail.com, hvor du kan blive skrevet op. Når jeg har uddannelsen i hus vil jeg skrive ud til jer, hvad jeg mere konkret kan tilbyde.  🙂 
Maya

4 Comments
  1. Hej Suzan 🙂
   hvis du mener kostvejledning med mig – så er det Aarhus. Men jeg kommer til at køre en del online-forløb, hvor det er over fx. skype 🙂
   Priser er ikke fastsat endnu. Kh. Maya

 1. Hej Maya! Hvor lyder det spændende, jeg skal selv starte her i weekenden også i Århus. Hvordan er første undervisning gået – lever det op til dine forventninger? 🙂

  Kh Kristina

  1. Hej Kristina 🙂 – Ja det synes jeg. Man kan godt mærke at man på holdet har forskellige forudsætninger for at være der, og at alle ikke skal bruge det til det samme… Men jeg synes underviseren er rigtig dygtig. 🙂 Kh. Maya

Leave a Reply

Your email address will not be published.