Adidas – Tøj til afslapning!

Untitled-13
Skærmbillede 2016-08-12 14.02.49
For nyligt modtog jeg denne lækre adidas sweatshirt og siden da har jeg nærmest levet i den. Den er så lækker blød med fleece indeni. Man kan også få bukser til den, og det skal jeg helt sikkert have; det perfekte sæt til efteråret. Jeg har virkelig mange af sådan nogen lækre trøjer og afslappende bukser. Det er i min optik UMULIGT at slappe af i jeans, kender i det? 🙂  ..
Jeg bor ret tæt på fitnesscenteret, så de fleste dage kan jeg også nøjes med en sweatshirt over træningstøjet, når jeg er på vej derned. Medmindre at det regner selvfølgelig.
Jeg synes, at Adidas laver nogle lækre sweatshirts både med og uden hætte – og med og uden lynlås. Jeg må også indrømme, at jeg virkelig ofte har sådan noget tøj på herhjemme når jeg arbejder. Når man arbejder hjemme er det jo bare med at have noget behageligt på, men jeg tænker også at nogen af jer ville kunne bruge trøjerne på job – alt afhængig af erhverv. Tag et kig på de fine trøjer her:
1.  Sweatsæt , 2.  Grøn , 3.Sort (HERRE)4. Grå, 5.Grå med A ,  6. Sort tshirt 7. Hvid  

Maya

Sponsoreret af Ellos.dk 

4 Comments
 1. Hej Maya!
  Hvordan sørger du for at holde dine Woofit høretelefoner rene, og hvordan undgår du at de begynder at lugte? Jeg bruger mine til træning hver dag, og efter en masse cardio med en hel masse sved, synes jeg de er begyndt at lugte lidt! Jeg har tørt dem af med en klud, og brugt sprit også, men synes ikke det hjælper 🙁
  Tak for en fantastisk blog!

  1. Hej Caroline 🙂 – Jeg gør egentligt det samme, altså en fugtig klud og sprit. Og så sørger jeg for at de kan “tørre” efter træning, så der putter jeg dem ikke i boxen 🙂 ..

 2. Hej Maya.
  Jeg er simpelthen så vild med trøje nr 3, den er helt vildt lækker. Men linket er til den lysegrå ved siden af. Er du kommet til at linke til den samme to gange og har dermed glemt den.alt for lækre sorte sweatshirt?
  Ellers megalækre trøjer…. Jeg skal vist et par af dem 😉
  Kh Jannie

Leave a Reply

Your email address will not be published.