Et indblik i ugen ❤ 39

P1020771

Som noget nyt vil jeg gerne prøve at give jer et indblik i mit liv ved, at jeg hver uge fremhæver små øjeblikke fra ugen. Jeg håber, at jeg kan udgive indlægget hver søndag. Jeg er lidt spændt på, om der vil være nok at fremhæve hver eneste uge – men tanken er at det skal være både store og små ting.  Jeg kalder det “Et indblik i ugen” – men hvis du har et bedre navn til denne nye fine føjleton, så må du endelig skrive en kommentar.

I løbet af den sidste uge er jeg startet på kostvejleder uddannelsen og startet hos Fysioterapeut, som forhåbentligt kan få mig godt løbende igen. Derudover har jeg  været lidt småsyg i ugens begyndelse – og drukket lidt for meget vin med Trine Theodora, hvilket betyder at søndagen bliver brugt under dynen. Jeg tænker, at jeg skal gå i gang med en serie. Jeg har hørt at SKAM er det nye?  Derudover har jeg i den sidste uge lavet følgende…..

Jeg har udviklet en masse opskrifter til min bog og blog. Derfor får i blandt andet snart opskriften på denne lækre indiske gryde. Mums.
P1020878

Onsdag var jeg til et super fint event hos Queen Blomster  i Hinnerup. Vi fik serveret SUSHI, Bobler – og så lærte vi at binde en buket med de smukke blomster. Buketterne holder i mindst 3 uger – og pynter så fint i mit hjem. I får lige en billedstrøm derfra.

P1020803P1020783P1020778P1020773P1020751Jeg delte opskriften på denne lækre blomkålssalat 

P1020368

Lørdag var jeg til crossfit sammen med min bedsteveninde Emmelie. GISP. Det var hårdt!  – I aften deler jeg 15 fordele ved at gå til crossfit, så hold øje med bloggen, hvis du har brug for lidt overtalelse. 

P1030221

Jeg delte “10 ting du måske ikke ved om mig” – som blev ugens mest læste indlæg på bloggen denne uge. 
P1010759
Har i haft en god uge?
Maya

1 Comment
  1. Ide til navn: Et lille øjeblik
    Det var oprindeligt titlen til en børnetime, men den kunne måske godt bruges til denne følgeton 🙂 fordi det er et lille øjeblik i dit liv 🙂
    PS den der indiske ret ser da super lækker ud

Leave a Reply

Your email address will not be published.