15 fordele ved Crossfit ❤

P1030221

Jeg har efterhånden gået til Crossfit i et par måneder, og jeg synes stadig, at det er mega godt – og hårdt. Jeg supplerer fitness, crossfit og løb – og det er helt perfekt for mig.  Jeg tager altid afsted til crossfit sammen med en veninde, men man kan altså sagtens tage selv afsted. Jeg har i dette indlæg fundet 15 fordele ved at gå til crossfit. Hvis du lige mangler lidt overtalelse, så håber jeg at disse 15 punkter, vil kunne overtale dig til en prøvetime, måske er det lige noget for dig! 🙂

Fordele ved Crossfit
❤Crossfit er MEGA effektivt! Du spilder ikke tiden ved at gå i cirkler med dig selv, eller snakke med din træningsmakker.
❤  Træningen er overstået på 60 min.
❤ Du træner både styrke og konditionstræning.
❤ Du presser dig selv.
❤ Du får nye træningsvenner og bekendtskaber.
❤ Du øger din sundhed.
❤ Du kan træne i 17 forskellige centre i DK.
❤ Der er et godt fællesskab.
❤ Du træner ofte hele kroppen til hver træning.
❤ Der er stor afveksling – og dagens WOD er altid noget andet end du trænede sidste gang.
❤ Der er plads til ALLE.
❤ Undervisningen kan nemt differentieres til dit niveau.
❤ Der er fokus på teknik.
❤ Der er GOD stemning  – og højt musik.
❤ Du bliver i godt humør!

Læs mere på FACEBOOK // HJEMMESIDE
Maya

 

Sponsoreret af Crossfit Copenhagen 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.