Energi, Faste baller, træning – Skal du med til Landsstævne?

P1010790

Jeg husker tydeligt, da jeg i 2006 trådte på gulvet med Efterskoleholdet til Landsstævnet i Haderslev. Forinden havde vi øvet os i timevis på, at skulle bevæge os i takt til musikken. Efterskoleholdet bestod af elever fra landets efterskoler og vi var derfor hundredevis på gulvet på én gang.  I ugen op til havde vi boltret os med forskellige sportsgrene og været aktive på forskellig vis. Jeg kan huske, at jeg også fik bevæget stemmebåndet, da jeg havde kor-undervisning – fordi at vi skulle synge kor til en af TV2’s sange. Stort øjeblik for mig. Jeg har ikke en tone i livet – men det kunne man nok ikke høre, når vi stod så mange på scenen.
Landsstævnet er fyldt med gode minder – og selvom det er 10 år siden, at jeg var med som deltager, så husker jeg det stadig.   I 2013 var landsstævnet i Esbjerg – og her var jeg selfølgelig også ude og se forskellige opvisninger og høre god musik.

“Eneste festival – som giver god energi og faste baller”
I år 2017 foregår landsstævnet i Aalborg – og jeg skal helt sikkert med igen. Hvis du ikke kender til landsstævnet så består det af 4 sunde dage med masser af sport, fitness, oplevelser, events og sociale arrangementer, hvor man kan høre musik, feste og have det sjovt.
Der er 25 forskellige idrætter repræsenteret på landsstævnet – det betyder, at du både kan dyrke den idræt du bedst kan lide, men også prøve kræfter med nye sportsgrene. Der er mulighed for blandt andet at cykle på mountainbike, danse, spille beachvolley, ro kajak, dyrke fitness, løbe eller meget meget meget mere. Indenfor fitnessgenren kan du kan vælge mellem 40 workshops fx. kettlebells, yoga, mindfullness, foredrag om kost mm. På de 4 dage kan du sammensætte et program præcis, som du har lyst til.
Er man mere til løb, så er der til landsstævnet et “FUN RUN” løbeprogram, hvor man deltage uanset niveau, sjove etapeløb fx. et city løb, trailløb og festløb ved hunnørkajen.
Landsstævnet foregår i Aalborg fra 29. juni – 2. juli 2017. Prisen er 1.195 kr. Køber man billet i oktober, får du den for kun 799 kr.
Læs mere om Landsstævne på: INSTAGRAM / FACEBOOK / HJEMMESIDE  

KONKURRENCE: Vind 2 biletter til landsstævnet
Deltag på min facebookside: Her.

Håber at se jer til Landsstævnet 😀
Maya

Sponsoreret indlæg

2 Comments
    1. Hej Emma 🙂 – Det ved jeg desværre ikke lige endnu 🙂 – men hvor skønt, at du skal til Fanø! Kh. Maya

Leave a Reply

Your email address will not be published.