Hurtig frokost på hjemmekontoret!

P1030334

Jeg har blogkontor dag med Julie i dag – og nu da sulten meldte sig bestilte vi lige en hurtig sandwich. Vi laver ofte opskrifter når vi er sammen, men i dag er det ren arbejde foran computeren.  Jeg køber ofte take-away, fordi det er nemt og jeg jeg sparer meget tid i hverdagen. Når man kun er én person, så er det ikke altid, at jeg gider stå og kokkere en hel masse, det er der måske nogen af jer der kender? Når jeg køber mad udefra kan jeg få det til bare én person, og slipper så for at have en masse rester.

I dag bestilte vi fra Cafe Cille – jeg fik en sandwich med kylling og bacon – og Julie fik med Pulled Pork. Mums. Jeg vil gerne fremhæve de lækre rugbrødsboller – som er noget grovere end alm. sandwichbrød. De er bløde og lækre!

Aarhus har utroligt mange lækre steder med sund take-away. Jeg køber ofte salater på Mr. Mums og Cafe Fika eller mexikansk mad på restaurant Chido. Jeg elsker, at forkæle mig selv med lækker mad – og kan virkelig godt lide at prøve forskellige restauranter her i Aarhus.

Takeaway behøver ikke være ensbetydende med noget usundt fx. en pizza, der findes nemlig utrolig mange sunde takeaway muligheder fx. salater, sandwich mm. Så bare fordi aftensmaden skal være nem, så kan du altså træffe sunde valg.

Jeg har stemt på Cafe Cille i “Danish Take Away Awards”. Du kan også klikke ind og stemme på din favorit take-away restaurant, du skal blot angive dit navn, mailadresse og navnet på det sted, som du synes leverer den bedste takeaway. Når du afgiver din stemme så er du med i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr til JUST EAT. Du kan stemme her. 

Konkurrence
Derudover har jeg fået lov at udlodde 3 gavekort af 500kr til JUST EAT, så I kan prøve at bestille lækker sund Take Away – eller lige, hvad I har lyst til. For at deltage skal du blot skrive en kommentar med, hvilken restaurant du har stemt på til Danish Take Away Awards.
Maya

Indlægget er sponsoreret af Just Eat. 

16 Comments
 1. Jeg har faktisk også stemt på Cafe Cille, da man bare ikke kan komme udenom at de har virkelig lækkert mad, også når det kommer til deres TakeAway service! 🙂

 2. Jeg har stemt på det sunde køkken – de har de lækreste salater til rimelige priser! Og så ligger de tæt på arbejdet – lækkert!

 3. Jeg har stemt på vores lokale cafe Mauritz i Odense. De har både burgere, sandwich og lækre sunde salater! 😊

 4. Jeg har stemt på Nordic noodle.
  De er så serviceminded! Fx ville de gerne stege i minegen tamari hjemmefra, da den er glutenfri. De havde dog en glutenfri soja fandt jeg ud af! Det er super lækkert! Det er lidt som subway/sunset boulevard bare asiatisk – mums! Man kan både gå efter noget sundt eller lave sin egen lidt mindre sunde thai-nuddel-boks 😋 (Så gør det heller intet at de er på fitmeal.dk 😉)
  Nævnte jegforresten de har ispinde fra olufs is?

 5. Jeg har stemt på cafe velbekomme i Odense. Lækkert sund mad, og altid en god service! Virkelig godt bud på sund takeaway mad ☺️

 6. Jeg har stemt på juicy på Nansensgade i Odense – lækre sandwiches og juicer! Min søster og jeg elsker det, og hvis jeg skulle være blandt de heldige vindere, vil jeg helt sikkert invitere hende med ☺️🌸

 7. jeg har stemt på mit stam pizzariahelios pizza og steakhous, det er stort set det eneste take away jeg benytter ellers forestækker jeg selv at lave mad 🙂

 8. Jeg har stemt på Kylling & Co. Jeg bor i en forholdsvis lille by og Kylling & Co. er byens bedste bud på sund fastfood, synes jeg. Deres lækre sandwich kan fås med groft brød og salatbaren har et stort udvalg. Jeg bruger det mest til dage, hvor jeg trænger til lidt selvforkælelse – fx en sandwich man kan tage med på udflugt ud i naturen med familien

 9. Mr. Mums i Jægergårdsgade. De laver både super lækker salat, sandwich og så har de en fantastisk tapas, hvis fredags-hyggen med venner og familie skal være ekstra lækker 🙂

 10. Jeg har stemt på Le’s Restaurant – dejlig buffet med både sushi og mulighed for selv at bestemme hvilke grøntsager og kød der skal steges 🙂