Et smugkig i mit hjem♡

p1030278

p1030293p1030297
p1030473P1020821
p1020814p1020842
p1030461 P1030369P1020835

Jeg har vist aldrig rigtigt vist jer mit hjem.  Måske fordi jeg bare synes det er “helt almindeligt”. Jeg har lavet en del om på det sidste, fordi min ekskæreste jo flyttede ud – og jeg fik en sød pige til at leje et værelse. Jeg har en stor 3 vær i Aarhus på Frederiksbjerg, men lige nu er det så bar en fin 2’er – men det er som om det er blevet mere hyggeligt, selvom jeg har mindre plads. Jeg spurgte for nogen uger siden, hvad i ville sige til lidt bolig inspiration – og der jublede et par stykker af jer. Så jeg starter med at vise jer noget af mit hjem. Jeg håber, at i vil synes det er lidt hyggeligt at “komme indenfor”. 🙂

♡PLAKATER
Jeg har netop bestilt plakater hjem fra Desenio. De har et kæmpe udvalg af forskellige plakater – og jeg endte faktisk med at bestille 17 stk. hjem. Jeg har ikke helt fået rammerne købt til dem alle, men dem kan man også bestille på siden: her, til en ret god pris . Jeg elsker “natur”stilen når det kommer til plakater, så jeg har  kun valg med dyr, planter og natur generelt.
Jeg har blandt andet købt den med rensdyret, havbøffelhorn og med det åbne hav som hænger sammen med en buk. Jeg har derudover bestilt med en fjer, monstera  og fugle.  – samt dette par til mit køkken.
Rabatkode til Desenio
Koden mayadesenio giver 25 % på alle plakater fra i dag til og med d. 13 oktober.  Shop dem HER.

♡PLANTER/BLOMSTER 
Jeg elsker elsker elsker planter og blomster.  Mine grønne planter er enten kaktusser, monstera eller pilea – dem køber jeg hos Blomstdesign på Frederiks Alle i Aarhus. Blomsterne er stort set alle sammen fra Queen Blomster, som er specielle blomster der kan holde sig i op til 3 uger.

♡MØBLER
De grå møbler er fra JYSK. Sofa(her), stol (her) og bænk (her).  Bordet er hjemmelavet  – eller dvs. det er en tømmer der har lavet dét. Bukkene er bare fra IKEA. Bordet er behandlet med noget vandafvisende, så det ikke er så sart som det ser ud. Seng, skab og de fleste lamper er bare fra IKEA.

♡Favorit hjemmesider til boligshopping
www.desenio.dk
www.ellos.dk
www.moodings.dk
www.cahetu.dk
www.justspotted.dk
www.livingshop.dk
Maya

(indeholder affliate-links  – nogle af plakaterne er modtaget som gave) 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.