Jeg har købt en slowjuicer & opskrift på en lækker juice

p1030612

Jeg har længe overvejet at købe en slowjuicer – og nu skete det endelig! Jeg købte denne, som var på tilbud i Imerco. Jeg købte deres eget mærke, som eftersigende skulle være lige så god som de dyre mærker. Jeg synes det var en stor nok investering, når man ikke lige ved om man får den brugt. Mit førstehåndsindtryk er at den er super nem at bruge og at det går forholdsvis hurtigt at lave juicen. Det der tager lang tid er mere at ordne frugt/grønten. Jeg sætter en frysepose på der, hvor grønsags “pulpen” kommer ud – og faktisk også hvor juicen kommer ud. Det gør rengøringsarbejdet lidt nemmere.  Jeg var dog også positiv omkring rengøringsarbejdet, det var langt nemmere end jeg havde forestillet mig!   Her kommer min første opskrift – og i skal nok forvente at der kommer flere i fremtiden!

Efterårs Juice
(ca. 0,5 liter)
3 æbler
2 appelsiner
1 citron
4 gulerødder
Et stykke ingefær

Hvad er der i jeres yndlings juice?
Maya

2 Comments
 1. Fedt 🙂
  Vil du ikke vise nogle billeder, hvor man kan se, hvordan du har gjort det med poserne? Samt hvordan maskinen ser ud efter brug?
  Det er så svært at vurdere rengøringsprojektet, uden at have set billeder.

  1. Jeg sætter bare poserne ned i de plastic beholdere hvor henholdsvis juice og pulp kommer ud 🙂
   Jeg skal overveje at lave et indlæg, men jeg ved ikke helt hvor mange der kan have interesse i det.
   Det tager på ingen måde mere end 5 minutter at gøre rent… Det hele kan skilles ad og bare vaskes.. Og så bare samle igen 🙂
   Det er super nemt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.