Chili Con Carne

p1030863

Hvem elsker ikke Chili Con Carne? .. Det er i hvert fald en af mine yndlings vinterretter, fordi den virkelig giver varmen.
Jeg lavede en stoooor portion, især når jeg kun er mig. Da det var afkølet pakkede jeg det små poser og kom det i fryseren, så er der altid mad, hvis man en dag ikke orker. Hvis du ikke har tænkt dig, at lave ekstra mad til fryseren, så må du hellere nøjes med at lave en halv portion.

Chili Con Carne
1000 g hakket oksekød
1 stort rødløg
1 spsk olie
2 ds. hakket tomat
1 ds. tomatpuré
1 ds. bønner
5-6 store tomater
1 peberfrugt
1 rød chili
Salt & Peber

Svits kød, tomatpuré og løg i olie.
Når det er brunet af, så tilsæt hakket tomat.
Tilsæt grønsagerne og lad det simre. Mindst 10 minutter.
Tilsæt bønnerne og lad det simre videre. Mindst 10 minutter.
Smag til med salt og peber.

Velbekomme.
Maya

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.