Sunde pandekager med lime & citron

p1030919

På sådan en kold morgen fik jeg lige lyst til en ekstra lækker morgenmad. Jeg synes ikke engang det tager særlig lang tid, at bikse sammen. Jeg er virkelig træt for tiden, men tror at denne portion giver noget energi. Nu er jeg i hvert fald klar til en god arbejdsdag. Jeg skal have lavet flere blogindlæg, testet opskrifter, skrive på min bog, tage billeder osv.  I får lige opskriften på pandekagerne, jeg elsker twistet med citrusfrugter. Du kan selvfølgelig putte den mængde i, som du synes.  Jeg vil sige ca. 1 tsk af hver.

Sunde pandekager
(7 små stk)
1 banan
2 æg
1 spsk havregryn
1 tsk kardemomme
Skal fra økologisk citron
Skal fra økologisk lime
Kokosolie til stegning

Mos bananen.
Bland de øvrige ingredienser i.
Steg på panden med lidt kokosolie.

Køb billige urtekram produkter her. 
Maya

Indeholder affiliate-links. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.