Mine 2 nye sæt til vinterløb

Jeg er jo begyndt at løbe, og det er nok ikke lige den bedste sæson at starte med at løbe. Jeg løber meget på løbebånd, men jeg vil også rigtig gerne udenfor. At løbe udenfor i vinterkulden kræver at man har det rigtige tøj. Derfor har jeg bestilt disse to sæt hjem. Det er vigtigt at tøjet er varmt, beskytter mod regn og at kroppen stadig kan ventilere. Jeg synes disse to sæt er et godt bud. Kari traa sættet når det er virkelig koldt, og bjørn borg jakken til de lunere dage.

Kari traa løbejakken er helt fantastisk!! Den er varm og lækker – og så går den helt op i halsen og har en dejlig hætte.  Den er åndbar og beskytter mod vind og regn.  Den har et fint design og reflekser. Den er urolig stretchy, så man nemt kan bevæge sig. Der er ikke noget værre end en stiv løbejakke, og det er denne på ingen måde! Jeg havde denne uldtrøje under, og jeg var derfor varm på hele turen! Det var måske endda lidt for meget nu, men når frostgraderne kommer, så vil jeg gøre det. Uld har den funktion at det er naturligt åndbart og ikke kommer til at lugte.

 Løbetights fra kari Traa er virkelig de bedste løbetights jeg nogensinde har haft. Der er et forstærkende stykke på forlår og bagdel, således at de store muskelgrupper bliver holdt varme.  Buksernes impregnering holder regnen væk. De er virkelig bløde og lækre – og jeg har også haft dem på herhjemme.  De bliver siddende hvor de skal og falder ikke ned.
Shop mere Kari Traa hos Bybutterfly.dk  og Ellos.dk 

 Bjørn Borg løbejakken  er en tyndere løbejakke, i et letvægtsmateriale. Den har reflekser på ærmerne. Jeg kan godt lide den lette stil, men den kræver at man har noget varmt inden under fx. uld. Det er nok mere en efterårsjakke, men på de dage hvor solen står på tror jeg den er fin.  Den er vindtæt og så har den en god længde!

under armour vintertights: Jeg elsker Under Armour, som laver tights der sidder virkelig godt. De har kompression og et specielt Coldgear materiael og er derfor gode til vinterløb. Har reflekser.
SE MERE LÆKKERT SPORTSTØJ: HER. 

Maya

Sponsoreret indlæg

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.