Nike nyheder: Køb 3 – betal for 2!

untitled-40

Hej girls. Jeg vil bare lige tippe jer om at SPORTMASTER.DK kører med det populære 3 for 2 tilbud. Jeg synes ofte det er nemmest at  regne ud, når der er %’er, men i virkeligheden kan man jo spare mere ved dette tilbud. Så hvis du står og mangler nyt tøj til træning og løb – eller måske endda sko, så kan der altså være mange penge at spare.  Hvis du ikke lige selv står og mangler så meget nyt, så kan det jo være du kan købe en julegave – eller slå dig sammen med en veninde?
Jeg har lige udvalgt mine vinterfavoritter fra Nike. Tilbudet gælder til søndag! 🙂

Sort hættetrøje // Nike Hyperwarm

Grå hættetrøje // Nike power epic 

Sort jakke // Nike Hyperwarm 

Maya

Indeholder affiliate. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.