Udendørs træning og løb – En god start på dagen!

p1040690 p1040711

I morges hentede min veninde Kristine mig, da vi havde aftalt at tage ud til Moesgaard Strand og træne og lufte hendes hund Lilja. Min veninde har ikke løbet i 3 år, men vil rigtig gerne igang. Så vi havde løbeskoene på – og startede med at løbe i skoven. Vi løb ca. 500-1000 m af gangen før vi holdte en kort pause og fik vejret. Jeg har lige været forkølet, så jeg kunne godt mærke at det også var lidt hårdt for mig at komme i gang igen.  Vi løb ca. 4 km inde i skoven, hvor der virkelig er mange bakker og udfordrende terræn. Lilja havde ikke snor på og løb bare rundt om os, hun elskede det. Hun løb nok mindst 2-3 x så langt som os!

Da vi var færdige gik vi ned på stranden. Her kørte vi en masse walking Lunges, squat, stepups på en bænk og til sidst spurtede vi nogle intervaller frem og tilbage. Prøv at se min snapchat (Mayalytter), hvor Lilja og jeg ser, hvem der kommer først! 😉 ..
Da der var gået en times tid, havde jeg forbrændt 500 kcal.  Det var sådan en FANTASTISK måde at træne på,  jeg var helt høj og glad bagefter!! Det er jo så skønt at træne ude, især når vejret er SÅ skønt som i dag!  Vi snakkede om at gøre det sammen 1-2 x om ugen om morgenen, det ville jeg virkelig gerne.  Det er en hyggelig måde, at være sammen på som veninder også.

Så jeg vil vikelig anbefale jer at tage en tur ud til skoven eller stranden – og løbe og lave træningsøvelser. Det er så godt, at få noge frisk luft, især på denne årstid. Jeg sidder alt for meget indenfor foran computeren, så jeg skal virkelig være opmærksom på at få noget luft. Kan mærke min energi er helt anderledes i dag, føler mig så fyldt med energi! 🙂

Nu står resten af dagen på work, work, work – og et møde med en personlig træner, som måske skal lave nogle træningsprogrammer til mig.  I aften kommer min søde veninde, så jeg skal også have handlet til noget lækkert mad.
Hav en god dag! 🙂

SHOP MIT VINTERLØBETØJ:  JAKKE, ULDTRØJE, TOP, VINTERTIGHTS
LØBESKO: ADIDAS ULTRA BOOST  (ny farve)
Maya

Indeholder affiliate-links.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.