Det bedste løbesæt fra Kari Traa ♡

untitled-41

Jeg blev spurgt, om jeg kunne vise nogle billeder med løbetøjet på. Det kan jeg selvfølgelig godt. Dette sæt er fra Kari Traa. Jeg elsker faverne i deres vinterkollektion.  Jeg har altid synes godt om varme farver som rød og orange og lign.

Jeg har sættet i størrelse small. Under jakken er der nemt plads til en “middlelayer” trøje. Bukserne skal man være opmærksom på er lidt til den korte side. Jeg er kun 164 cm, og alligevel er der lidt bar “hud”. Så hvis du er væsentligt højere end mig, så skal du nok gå en størrelse op.

Kari traa løbejakken er helt fantastisk!! Den er varm og lækker – og så går den helt op i halsen og har en dejlig hætte.  Den er åndbar og beskytter mod vind og regn.  Den har et fint design og reflekser. Den er urolig stretchy, så man nemt kan bevæge sig. Der er ikke noget værre end en stiv løbejakke, og det er denne på ingen måde! Jeg har ofte denne uldtrøje under. Uld har den funktion at det er naturligt åndbart og ikke kommer til at lugte.
621451_ida_tights_1_1024x1024

 Løbetights fra kari Traa er virkelig de bedste løbetights jeg nogensinde har haft. Der er et forstærkende stykke på forlår og bagdel, således at de store muskelgrupper bliver holdt varme.  Buksernes impregnering holder regnen væk. De er virkelig bløde og lækre – og jeg har også haft dem på herhjemme.  De bliver siddende hvor de skal og falder ikke ned.

SHOP MERE: Kari Traa hos Bybutterfly.dk  og Ellos.dk 
SHOP KARI TRAA UDSALG: HER & HER 
Maya

4 Comments
 1. Hej Maya
  Det løbetøj du har på fra Kari… er super smart, hvad hedder det ?
  er du ikke sød at skrive link til hvor det kan købes.
  Mvh Dorte Svane

 2. Hej Maya

  Tak for en super blog, og dejligt at høre første del af din rejse har været fantastisk 🙂 Jeg har lige et spørgsmål til dette løbesæt, ved du om man kan få det nogle steder? og hvordan er det i størrelsen? Har længe let efter en fed løbejakke med hætte, men synes ikke jeg kan finde den her online.

  1. Hej Sanne 🙂

   Tak 😀 – Dette sæt er helt udsolgt , det blev det hurtigt dengang… Det er et par år gammelt :).
   Men der kommer nye modeller og farver hvert år. Bybutterfly.dk har en del på deres side 🙂 – og ellers er sport 24 det sted de har størst udvalg

   KH M.

Leave a Reply

Your email address will not be published.