Et indblik i ugen ♡ Uge 46/47

untitled-48

Uge 46 er ikke værd at omtale, for der skete virkelig ikke noget… De første par dage var jeg utroligt udmattet og bevægede mig derfor ikke meget ud. Onsdag blev jeg så ramt af sygdom, og først søndag var jeg på benene igen.  Så det var en virkelig kedelig uge, hvor jeg nærmest kun så væggene i min lejlighed.  Uge 47 startede med blandt andet et blogevent med Lactocare  (mælkesyrebakterier) hos Pure nature wellness.  Det var en rigtig hyggelig aften med søde bloggere – hvor vi også blev forkælet med massage, skønt.  Tirsdag havde jeg en “lektiedag” med min veninde Kristine, som skriver bachelor – og jeg arbejdede og testede opskrifter. Sidst på eftermiddagen var vi trætte i hovedet og gik en laaaang tur.  Næste morgen hentede Kristine mig kl. 08, og vi tog ud til Moesgaard, hvor vi løb en tur i skoven og trænede på stranden, det var så fantastisk! Du kan læse mere om det her.  Jeg havde super meget energi resten af dagen til at arbejde og så inviterede min veninde Emmelie om til aftensmad. Mine veninder nyder godt af, at jeg er ved at lave en bog – og jeg synes det er dejligt at lave mad til nogen.

Torsdag tog jeg til Silkeborg for at besøge Mette Lyngholm sammen med Camilla. Det var den hyyyyggeligste dag med deres 2 små piger. Vi snakkede og tøsehyggede bare, og det var skønt at tage en fridag! 🙂
Fredag havde jeg kontordag med Julie Bruun, hvor vi egentligt brugte mest tid på at sidde med hver sin computer. Senere mødtes jeg med en veninde nede i byen, fordi det jo var Black Friday. Vi fik shoppet lidt for meget, inden vi skulle spise burgere på Grillen, mums! 🙂  ..  Lørdag og søndag gik med arbejde – og at teste forskellige opskrifter af. Jeg elsker fleksibiliteten i mit job, at jeg kan holde fri en torsdag – og så bare arbejde en lørdag. Jeg har travlt pt. med at teste opskrifter til bogen, det er helt vildt.
Jeg fik dog også lavet et lækkert kanelbrød og müslibarer, som jeg har delt med jer på bloggen!

Søndag fik jeg ENDELIG løbet 10 km i ét hug, og jeg var flyvende!! Det har længe været et mål, men også en barriere for mig.  Vil du også løbe 10 km, så kan du følge programmet: her.

Håber at I har haft en god uge! 🙂

Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.