Skønhedsprodukter til fitnesspiger

untitled-42

Indimellem kommer spørgsmål til, hvilken makeup jeg bruger – og hvordan jeg plejer mit lange hår. Derfor vil jeg i en række indlæg komme med mine bedste skøndheds-produkter til fitnesspiger. Produkter som kan holde til træning, og som plejer hud og hår. Jeg håber, at i vil synes om de mere skønheds relaterede indlæg, for det er faktisk noget jeg går ret meget op i. I dag vil jeg fremhæve disse skønne produkter.

Goodiebox: Månedlig selvforkælelse. Jeg elsker når jeg hver måned modtager en goodiebox fyldt med skønne beauty-lækkerier. Det fungerer på den måde, at man køber et abonnement til 159 kr pr. måned – og så modtager man en goodiebox hver måned med posten. I selve goodieboxen er der hver måned 5-7  særligt udvalgte produkter, hvor nogle er i “full size” størrelser, mens andre er special størrelser. Værdien af produkterne er altid meget højere end de 159 kr.  Hvis der så er et produkt man bliver særligt glad for, så kan man købe dem via deres egen shop.  Jeg har allerede fået nye favoritter ved at få boxen. Du kan se tidligere boxe her – og købe din box her.

Maria Nila: Silver Shampoo:  Hovedformålet ved at bruge en silver shampoo, er for at undgå de gullige nuancer som man kan få når man har lyst hår. Jeg oplever at mit hår virker lysere, fordi det får et mere koldt skær. Jeg bruger det ca. hver anden gang, hvor jeg vasker hår. Udover dette så er shampooen glansgivende, styrker håret, beskytter mod farvetab, beskytter mod UV-stråler og så er den uden parabener og sulfater.  Koster 189 kr. Find den her.  Jeg ELSKER Maria Nila produkterne, find dem alle her.

Maria Nila True Soft Masque: Når nu vi taler Maria Nila, så er denne hårkur også helt fantastisk. Den er fugtgivende, blødgørende og glansgivende. Den giver mig det blødeste lækreste hår, hvilket blandt andet skyldes at den indeholder arganolie. Den er uden parabener og sulfater. Jeg bruger den ca. 1 x om ugen, hvor jeg lader den sidde et par minutter inden jeg skyller den ud.  Den koster 219 kroner – Find den her. 

Clean parfumer: I dette sæt får du 3 parfumer fra clean: RAIN, shower fresh og clean cotton. Jeg har længe brugt rain parfumen, men dette sæt med 3 varianter var virkelig tillokkende. Det koster 525 kroner og min rain parfume i samme størrelse alene koster 399 kroner. Så for 125 kroner ekstra, fik jeg altså 2 parfumer mere.  Heldigvis synes jeg de to andre parfumer også dufter rigtig skønt, især shower fresh . Jeg elsker cleans parfumer, som er enormt friske og lækre. Jeg synes de passer rigtig godt til en sportspige.  Måske denne samlede pakke kunne være en rigtig god julgaveidé?

Maxfactor – Velvet Volume Mascara:  Jeg har skiftet min dyre Helena Rubinstein Mascara ud, med denne meget billigere mascara. I først omgang købte jeg den for at have en “trænings-mascara”, fordi jeg oftest har mascara på til træning og går i bad bagefter. Så det ville være fint at finde et billigere alternativ. Jeg er dog faldet pladask for denne mascara, som virkelig giver nogle flotte vipper. Den giver fylde og volume – og så er den god til at adskille vipperne så de ikke klumper sammen.Kombineret med at jeg har brugt M2 vippeserum, så er jeg virkelig blevet tilfreds med mine vipper. Den er virkelig billig – og ofte sat ned: her. 

Maya

Indeholder affiliatelinks

2 Comments
  1. Godt tip med at bruge en billigere mascara når man træner, fordi den netop bare bliver vasket af bagefter.
    Jeg elsker også Rain duften fra clean. Jeg har dem i de små rullestifter, så det er super nemt at have med sig på farten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.