Mine juleønsker

untitled-49

I år er mit hjem og i særdeleshed mit køkken i fokus på årets ønskeseddel til jul. Jeg skal holde jul med mine forældre, bror og mormor – så jeg får nok ikke alt på ønskesedlen. Jeg synes også, at der skal være noget at “vælge” i mellem, så man ikke kan regne ud hvad man får. Jeg synes også det er ret hyggeligt, at få ting som jeg ikke havde tænkt på at ønske mig. Vi skal holde jul i vores sommerhus på Fanø, hvilket vi aldrig har gjort før. Jeg tror, at det bliver ret hyggeligt. Det ligger tæt på stranden, så kan man gå ned og blive rusket lidt igennem af vesterhavsvinden og samle appetit til julemaden.

Jeg kan ikke få nok af guld lige nu, så derfor håber jeg at få guldbestik til 4 personer – for lige nu har jeg kun til én (typisk blogger). Jeg har aldrig ejet salat-bestik, så måske det også er på tide – og det fra Christian Bitz er ret fint. I enten mit køkken eller et hjørne i stuen ville de fine bord fra Normann Copenhagen pynte så fint.

Femina har lavet en kogebog med mange af deres opskrifter fra deres ugeblade – og den har jeg virkelig høje forventinger til. Jeg synes de laver utrolig mange fine opskrifter uge efter uge, så en kogebog med de aller bedste kan kun være godt.

Normann Copenhagen Table White  //Salt og peber fra Menu //Fine plakater fx. denne fra I love my type /
Viskestykker // Ring fra Louise Kragh ///   Erik Bagger guld bestik   //  Salatsæt fra Bitz //Lækre kogebøger fx. Feminas køkken //  Duftlys fra Skandinavisk  (Reklame-links)

Hvad ønsker I jer til jul ?
Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.