Chili Con Carne med avocado

skaermbillede-2016-12-06-kl-19-16-42

Jeg eeeelsker chili con carne – og jeg laver ofte nogle store portioner, som jeg kan tage op af fryseren. Jeg har virkelig travlt i øjeblikket, så det er dejligt med noget nem mad. Hvis det ser ud som om at der er lidt for meget væske, så skyldes det at den lige fik lidt ekstra vand da jeg skulle varme det op dagen derpå. Det er jo umuligt at tage billeder når det er mørkt, så derfor er détte fra min frokost forleden dag! 🙂   Jeg spiser ikke altid ris til – men sørger for at få noget grønt fx. avocado.

Chili Con Carne
800 g hakket oksekød
1 stort løg
1 spsk olie
2 ds. hakket tomat
1 ds. tomatpuré
1 ds. bønner
1-2 revet gulerødder
1 rød chili
2 stykker mørk chokolade
Salt & Peber
Topping:  Avocado og persille

Svits kød, tomatpuré og løg i olie.
Når det er brunet af, så tilsæt hakket tomat.
Tilsæt gulerødder og lad det simre. Mindst 10 minutter.
Tilsæt bønner og chokolade og lad det simre videre. Mindst 10 minutter.
Smag til med salt og peber.
Top med avocado og frisk persille

Velbekomme.

Maya

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.