Seje kvinder – You can never be to much you

skaermbillede-2016-12-05-kl-14-41-37
Skærmbillede 2016-08-12 14.02.49

Dagligt inspireres jeg af seje kvinder på instagram, i tv eller i min omgangskreds. Jeg synes der er så mange powerkvinder, som virkelig formår at udrette noget – og som inspirerer mig. Jeg ser virkelig op til kvinder som formår enten at lave karriere, passe familie, præstere sportsligt og være powerkvinder.

Georg Jensen har lavet en video, som hylder kvinder. Videoen er virkelig inspirerende og viser blandt andet verdens bedste kok, bedste standupper, bedste motorcross kører osv – Alle sammen kvinder! Jeg synes godt, at vi kvinder kunne være bedre til at rose hinanden – og rose os selv.  Kvinder er ofte så hårde ved sig selv – og det er der altså ikke nogen grund til! Se lige videoen:


Et par seje kvinder er blandt andet Mette Lyngholm, som er mor og samtidig driver en af danmarks største fitnessblogs og Emma Martiny som snart har udgivet 3 kogebøger, samt har fået jobbet som madskribent på et af de største dameblade. Jeg inspireres også af sportsfolk, som fx. triatleten Camilla Pedersen, som i en ulykke kom i koma, men kæmpede sig tilbage til livet og sporten. En anden sej sportskvinde som også er i Georg Jensens video er norske Cecilia Brækhus, som er Verdensmester i boksning. Foruden at være et talent i ringen, så er hendes værdisæt bemærkelsesværdigt. Cecilia siger nemlig “Du kan aldrig være for meget, men det er vigtigt at du er dig selv”. Hun er virkelig sej, stærk og feminim. Prøv at se videoen her:

s

Hvem synes du, er inspirerende? – og et godt forbillede?

Maya

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.