10 ting, som jeg ikke forstår..

dsc_1461
1. Hvorfor at fitnesscentrerene altid skal komme med fantastiske tilbud til nye medlemmer. Hvad med at tilgodese de eksisterende kunder. fx. “Du har trænet hos os i 3 år, du får 1 måned gratis-tilbud”.
2. Hvorfor der er så mange af mine veninder, som ikke har set SKAM! Alle mine skamreferencer falder til jorden.
3. Hvorfor virksomheder i 2016 stadig tror, at bloggere vil arbejde for “gratis produkter” (som ikke er gratis, fordi de skal beskattes).
4. Hvorfor jeg aldrig husker at lade mit pulsur op.   – og høretelefoner. Og hvorfor det bliver en “dårlig” træning, hvis begge dele er løbet tør for strøm.
5. Hvorfor julestemningen virkelig lader vente på sig hos mig.
6. Hvorfor nogle madbloggere bruger stock photos (fotografbilleder man køber rettigheder til). For mig er essensen af en god madblogger både, at man kan udvikle lækre opskrifter og tage indbydende billeder af det.
7. Hvorfor at jeg stadig synes, at alt det her med skat og moms er enormt svært, selvom jeg har drevet virksomhed et halvt år. (godt jeg har en revisor, som ordner alt).
8. Hvorfor det åbenbart er så svært, at lave sorte tights, som ikke er gennemsigtige?
9. Hvorfor at mine læsertal er faldet betydelig i december… ? December er måske ikke måneden, hvor man læser en sundhedsblog hver dag, men vi ses vel til januar søde skønne læsere? (jeg savner jer!).
10. Hvorfor der stadig er pladser tilbage på den FEDESTE træningsferie til Portugal, dét bliver så så så så så fedt… Læs mere: her.

Er der noget som I ikke forstår?
Maya

6 Comments
 1. Ja utrolig at man gir 1400kr får et par tights og
  Kan se alt 😱😱og syndes også at os som
  Har været medlem i fitness i mange år skulle
  ha en mdr gratis,
  Elsker at følge og læse det du ligger op😉Vil
  Ønske dig glædelig jul🎄🎅🏻💪🏻

 2. SÅ mega enig i nr. 1!! Tænker så tit på det. Har faktisk flere gange overvejet at skrive til fitness World og brokke mig 😝

  1. Lad os gøre det! 😉

   Jeg har været medlem af fitness siden 2007 – og jeg har aldrig fået så meget som en gratis proteinbar 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.