Mit tøj til hverdag & julefrokoster

untitled-55

Jeg har jo ikke altid sportstøj på, så derfor ville jeg lige vise jer, hvad jeg går i til hverdag – eller hvis jeg skal til julefrokoster. Derfor ville jeg lige vise jer mine seneste køb. Jeg håber, at i vil finde det inspirende, selvom det er noget lidt andet end dét jeg plejer. Jeg tænker, at selvom I er fintesspiger – så bruger i jo også almindeligt tøj i ny og næ 🙂

Jeg går ikke særlig ofte i byen, men her i december skal afsted et par gange.  Sidste lørdag havde jeg sættet til højre på med Bodystocking, Nederdel og høje sko, hvilket var et sæt jeg følte mig meget godt tilpas i.  Nederdelen har jeg både i sort, grå og mørkerød – og den er bare fantastisk. Jeg bruger den både til hverdag og til finere brug. Jeg drømmer ret meget om en læderlook nederdel, måske denne? Stilettterne fra Gardenia er fantastiske at gå i, jeg havde dem på for første gang – og selvom jeg dansede og var afsted i mange timer, så havde jeg ikke vabler.

Til hverdag har jeg oftest et par sorte jeans på. Jeg har nok slidt 10 par af disse jeans op, fordi de passer perfekt til min relativt store mås – og kun koster 399 kr. Mit nyeste køb er disse “læderleggins”, som ligner virkelig meget læderbukser, men kun koster 500 kr.  Disse bukser  i et skinnende look, koster nærmest ingenting, men dem har jeg ofte på. For nyligt har jeg købt de fine løse bukser, som minder lidt om et par herre bukser, men alligevel er meget feminine med sløjfen.

Jeg er så forelsket i mine nye støvler fra Gardenia , som har spænder på siderne. De minder lidt om nogle andre populære støvler, men synes alligevel at disse skiller sig ud pga. slangeskindet. De er lidt små i størrelsen, men de giver sig altså lidt.

Samsøe Samsøe bluse “paris”  // Samsøe Samsøe Blonde bluse //Daniel Wellington ur //  Erbs bodystocking
 Dr. Denim PLENTY  //Pieces bukser //  Kia nederdel // 

Gardenia Støvler // Gardenia Copenhagen Cindy 

JEG SHOPPER ISÆR TØJ HOS:
 Lykkebylykke.dk Minimum.dk , Bestseller.com , Boozt.com og Zalando.dk

Maya

Indlægget indeholder reklame og affiliate-links

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.