10 ting, du måske ikke ved om mig

dsc_1957

1.Jeg er startet på et virkelig hårdt træningsprogram, som du kan finde: her.  Jeg har “komfort-trænet” for meget i 2016. Så jeg er faktisk steget 15 kg i dødløft fordi jeg pludseligt kører 5 gentagelser fremfor 8 – og fordi jeg presser mig selv!
2.  Jeg reagerer pludseligt voldsomt allergisk på hunde – og får nældefeber i hele hovedet. Det er virkelig problematisk, når man ELSKER hunde – og flere af mine veninder har hund.
3.  Jeg er lige gået i gang med Greys hvide verden igen. Farvel liv. Jeg er kommet til sæson 7.
4.  Jeg har endelig lært at drikke (og nyde) både rød- og hvidvin. Det tog også kun 26 år.
5. Jeg bryder mig virkelig ikke om smagen af “eddike”  – og kan ikke spise noget, som lige har fået en “olie-eddike”-dressing.
6. Jeg er virkelig blevet lidt træt af at lave mad og det skyldes nok, at jeg har udviklet 100 opskrifter til min kommende bog. Jeg plejer, at elske at lave mad. Jeg tror bare, at det var lidt for meget af det gode med 3-6 timer i køkkenet hver dag i flere måneder.  Jeg har planer om at leve af rugbrød og take-away salater  i januar – og så håbe at lysten vender tilbage..
7.  Jeg er begyndt at høre mange podcast. Jeg vil gerne lave et indlæg med anbefalinger, men har i hørt: Kvinden med den tunge kuffert,  Dobbeltgænger, I et forhold med, den brændende mand eller ringbindsattentatet?
8.  Jeg bruger briller, men kun derhjemme. Jeg føler mig som verdens grimmeste menneske, når jeg tager mine briller på. Jeg har også kontaktlinser, så dem prøver jeg igen og igen at blive bedre til at bruge. Jeg har dog opsagt mit abonnement med ordene “jeg nyder min blindhed” – fordi jeg ikke kunne nå at bruge alle dem jeg havde fået.
9.  Jeg er allerede gået i gang med at planlægge indlæg til januar på bloggen, fordi der forventer jeg at mange gerne vil have inspiration til at blive lidt sundere 🙂  – Så i kan glæde jer til en hel masse godt, men NYD nu lige julen først! <3
10.  Jeg forsøger, at gøre bloggen bredere – så den kommer til at handle mere om min livsstil og alt hvad der interesserer mig. Selvfølgelig vil sundhed & fitness altid stå helt centralt og være mit hovedemne. Jeg har dog de seneste måneder også skrevet mere skønhed – og nu har jeg også implementeret mere omkring bolig – og i går kom der faktisk også et indlæg om mit tøj til hverdag og julefrokoster.  Jeg synes fx. at det var ret sjovt at få taget ovenstående billede, så måske der kommer lidt af den slags outfit billeder.

Ps:  Jakken er fra Selected, men jeg kan desværre ikke finde den online. Støvlerne er fra  Gardenia Copenhagen.
Blusen er fra Mbym modellen hedder Ilse. Jeg kan kun finde desværre kun finde den i sort. Bukserne er fra Modstrøm – og er perfekte “læderlook” leggins til kun 499kr.  Læbestiften er fra Mac “viva glam A95”
Maya

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.