Nyt år = Nyt træningstøj

untitled-63

Nike Pro Indy// Nike performance top // Grå tights // Nike Free TR6
Nike top //Nike top sort-hvid // Nike Sweatshirt
Nike Flyknit  // Nike carbon heather  // Nike Circledrome
Nike shorts  // Nike pro sports bh //Nike Performance sweatshirt/ Nike Metcon 

Den bedste motivationsfaktor er nyt træningstøj. Kender i det?  ..  Jeg vil virkelig give den gas med træningen de kommende uger. Jeg skal nemlig allerede til Marbella Fitness Camp i Spanien i uge 15. Det er Mette Lyngholm som er træner på campen. Skal du med?

I dag har jeg fundet en masse fine nye ting fra Nike – som jo er et af mine favoritmærker.  Jeg overvejer især, at bestillle de lækre Nike Metcon sko, som skulle være rigtig gode til styrketræning.  Jeg kunne faktisk virkelig godt bruge et par nye træningssko.

Jeg elsker Nike’s toppe – og især denne grå top, kunne jeg godt finde på at bestille hjem.  Jeg er generelt ret vild med grå – synes det er fint til alt det sorte.

Maya

(Indeholder reklame links) 

1 Comment
  1. Fitness camp i Spanien lyder fantastisk! Held og lykke med det hele.

    Venlig hilsen

    Gustavo Woltmann

Leave a Reply

Your email address will not be published.