Fiskefrikadeller med torsk og tun

2016-02-02 15.58.04
Jeg er ikke så god til, at få spist nok fisk.  En måde, hvorpå at jeg kan få mere fisk indenbords er ved at lave fiskefrikadeller, som jeg spiser til frokost til par x i ugen. Jeg elsker dem især med torsk – og tun. Min far laver også de bedste, hvor han putter en smule røget fisk i, og det giver altså et lækkert twist. 

Fiskefrikadeller med torsk og tun
500 g finthakket fiskefars – torsk (købt hos fiskemanden)
2 dåser tun (i vand).
1 æg
ca. 1-2 dl hvedemel (eller anden meltype)
frisk persille
frisk basilikum
en halv rød chili
salt
peber
olie til stegning.

– Rør fiskefarsen sammen.
– Sæt den på køl 30 min.
– Form til lækre deller og steg på panden i rigeligt olie.
Server med lækkert rugbrød, citron og avocado.
Så har du et sundt måltid – som også et et hit til madpakken!

Maya

1 Comment
  1. Hej Maya

    Jeg vidste ikke hvor jeg skulle skrive dette, men jeg tænkte på om du ville være interesseret i at skrive et indlæg om hvordan det er realistisk at se ud som trænet pige/kvinde? Når man ser kvinder på sociale medier er de ofte super trænede med ikke eksisterende fedtprocenter, men hvor realistisk er det egentlig? Du har sådan et fornuftigt syn samt stor viden omkring emnet, så ville rigtig gerne læse sådan et indlæg fra dig, hvis du har lyst naturligvis. Håber du forstår hvad jeg mener. Ellers fortsæt det gode arbejde. Jeg læser altid med 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.