Choko-lime “nutella”

skaermbillede-2017-01-26-kl-14-11-20 skaermbillede-2017-01-26-kl-14-12-26

At lave en nutella med limesmag var faktisk min veninde Annas idé. Efter nytår havde de haft en masse lime tilovers, som hun ikke rigtigt vidste hvad hun skulle stille op med. Så da hun skulle lave en chokolade-creme var det da oplagt, at putte lime i. Hun fortalte mig begejstret om resultatet, så det måtte jeg da prøve. Jeg laver tit en chokolade creme, for det er altid godt at have i køleskabet. Det kan sagtens holde sig et par dage.
Jeg bruger både skal og saft, så det er vigtigt at det er økologiske lime, som du selvfølgelig skal skylle først alligevel.

Choko-lime “nutella”
50 g dadler
1 avocado
1 spsk kakao
1 spsk sukrin
4 spsk vand
saft & skal fra 1 lime.

♡Blend det hele sammen.
♡ opbevar i en tæt beholder.
♡Spis på knækbrød, boller eller ligende.

Maya

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.