Min yndlings chiagrød med hindbær

p1050693

Jeg har ikke altid spist morgenmad, men nu er jeg virkelig kommet ind i en god periode. Jeg kan virkelig mærke, hvordan det giver mig energi til min træning. Jeg tror stort set altid når jeg står op, derfor skal morgenmaden gå ret hurtigt. Derfor er jeg begyndt at lave overnight chia-oats, hvilket jo betyder at grøden har fået lov at stå på køl over natten og spises kold om morgenen.

Chiagrød med hindbær
(1 person)
60g havregryn
1 dl mælk
1,5 dl vand
2 spsk chiafrø
0,5 tsk vanillepulver
1 banan
1 frosne hindbær
Kokosflager

☆ På dag 1 kommer du havregryn, mælk, vand, chiafrø og vanillepulver i en tæt beholder.
☆ På dag 2 rører du grøden sammen og serverer den i en skål.
☆ Frosne hindbær gives et let opkog i en gryde.
☆ Pynt med hindbærsovs, banan og kokosflager.

Hav en god dag!
Maya

4 Comments
  1. Hvor mange frosne hindbær skal der bruges i opskriften? Tak for super inspiration, opskrifter og motivation – både på insta., bloggen og facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.